Početna » Najave borbi » SBC 32 Revenge, NENAD AVRAMOVIĆ vs ASLAN GORGISHVILI
SBC 32 Revenge, NENAD AVRAMOVIĆ vs ASLAN GORGISHVILI

SBC 32 Revenge, NENAD AVRAMOVIĆ vs ASLAN GORGISHVILI

SBC 32 Revenge
Main Card
NENAD AVRAMOVIĆ vs ASLAN GORGISHVILI

SBC Revenge najavio je veliku internacionalnu priredbu koju će predvoditi dva bivša UFC borca, Stefan Sekulić i Carlo “Neo” Prater, i ova velika sportska manifestacija održaće se 24. jula, u Bačkom Petrovcu!

Pored najavljenih preliminarnih borbi u kojima će učestvovati borci iz Srbije i Slovačke, imaćemo priliku da ispratimo i nesvakidašnji Main Card;
U glavni deo priredbe uvešće nas dobro poznata imena kada je SBC Revenge u pitanju, iskusni borci iz Srbije i Gruzije, Nenad Avramović i Aslan Gorgishvili!

Nenada Avramovića iz Secutor akademije svi već dobro znaju, reč je o dokazanom i iskusnim borcu koji uvek daje sve od sebe kako bi izvojevao novu profesionalnu pobedu. Ispred sebe će 24. jula imati opasnog protivnika iz Gruzije, Aslana Gorgishvilija, koji je po mnogima na kontroverzan način izgubio borbu od Avramovićevog klupskog kolege, Stefana Negucića. Zbog svega prikazanog u prethodnoj borbi, Aslan će imati novu priliku da pokaže svoj kvalitet na ovoj prestižnoj sportskoj manifestaciji, i to protiv timskog kolege svog predjašnjeg protivnika.

Reč je zaista o dva kvalitetna i iskusna borca i očekuje nas MMA borba visokog nivoa, kojom i Avramović i Gorgishvili mogu jako puno da dobiju!

#sbc #sbc32 #revenge #sbcrevenge #serbianbattlechampionship #mma #serbia #srbija #backipetrovac

www.sbc.rs