Početna » Najave borbi » SBC 27 Revenge održava se uprkos svemu !!!
SBC 27 Revenge održava se uprkos svemu !!!

SBC 27 Revenge održava se uprkos svemu !!!

Najbolja domaća i regionalna MMA organizacija održaće svoj najbolji borilački dogadjaj do sada, nažalost bez prisustva publike

Serbian Battle Championship nastavlja sa završnim pripremama za istorijski spektakl SBC 27 Revenge koji se održava 14. marta u Vrbasu – ipak, sama priredba će se održati iza zatvorenih vrata bez prisustva publike usled epidemije koronavirusa koji, nažalost, sve više uzima maha i u našoj zemlji.

Zbog situacije sa koronavirusom u Srbiji i današnje odluke Vlade da se sportski dogadjaji u zatvorenom u prisustvu publike neće održavati, SBC 27 Revenge neće biti otvoren za javnost uživo, ali ćemo učiniti ono što je u našoj moći, obezbediti prenos manifestacije za ljubitelje MMA sporta u našoj zemlji i širom sveta.
Svi koji su kupili karte za ovaj veliki internacionalni spektakl dobiće povrat novca.
Kao što znate, za Serbian Battle Championship je kao kod mnogih drugih postojala opcija da u potpunosti otkaže događaj, ali uprkos svim problemima, budući da je reč o spektaklu najviše svetske klase, te da na ovoj manifestaciji nastupaju najveće svetske MMA zvezde, takodje uz prisustvo bivšeg svetskog šampiona, odlučili smo da publici održimo obećanje i da se događaj održi, samo pod malo drugačijim okolnostima.
Stanje u našoj zemlji i u celom svetu je izuzetno teško, i budući da SBC Revenge isključivo posluje sa pravim borcima i ratnicima, želimo da pokažemo da se uvek treba boriti, bez obzira na okolnosti, i naši borci će biti u najboljem izdanju kako bi sve ljude inspirisali i motivisali da budu jaki i odlučni kako bi što bezbolnije prebrodili trenutnu situaciju.
Sa finansijskog aspekta ovo će biti veliki izazov, ali sa druge strane, primarni cilj nam je od samog početka da najpopularniji svetski sport što više približimo ljudima u našoj zemlji, regionu i Evropi, i tako će biti i ovog puta! Iako neće biti uživo u dvorani, svi ljubitelji MMA sporta imaće priliku da putem prenosa isprate vrhunski borilački spektakl koji do sada nije vidjen u našoj zemlji!

Svi koji su kupili karte za ovaj veliki internacionalni spektakl dobiće povrat novca.

Više informacija o povratu novca za kupljene ulaznice biće objavljeno na sajtu gigstix.com i na socijalnim mrežama GIGS TIX-a u dogledno vreme. Molimo kupce ulaznica za strpljenje, s obzirom na složenost trenutne situacije potrebno je vreme za organizovanje procedure.