Početna » Najave borbi » Novi protivnik za Nenada Avramovića na SBC 27 Revenge – Sergio de Jesus Santos “Bananeira”
Novi protivnik za Nenada Avramovića na SBC 27 Revenge – Sergio de Jesus Santos “Bananeira”

Novi protivnik za Nenada Avramovića na SBC 27 Revenge – Sergio de Jesus Santos “Bananeira”

Nažalost, situacija u kojoj smo se našli zbog globalnog problema sa koronavirusom, takodje je uticala i na jednu od zakazanih borbi na ovom velikom internacionalnom borilačkom spektaklu – prvobitno najavljeni protivnik za Nenada Avramovića, Cicero Cleyton Paulino, imao je kupljenu avionsku kartu preko Francuske. Postojala je opasnost od zadržavanja i karantina u Francuskoj, i na žalost svih strana, dolazak brazilskog borca morao je biti otkazan.
Organizatori su učinili sve u njihovoj moći da pripreme i borba za ratnika kao što je Nenad Avramović iz beogradskog Secutora ne propadnu, i da se nadje zamenski protivnik.
I ovom prilikom zaista želimo da iskažemo poštovanje i zahvalnost i jednom i drugom borcu – Nenadu što bez pitanja prihvata zamensku opciju i što pokazuje kako se pravi profesionalci ponašaju, i sa druge strane, opasnom bivšem Bellator borcu, talentovanom ratniku iz Brazila, Sergiu de Jesus Santosu, koji će svima izaći u susret i protiv opasnog srpskog borca odraditi svoj debi u novom SBC Revenge oktagonu!
Očekuje nas vrhunsko sportsko veče za pamćenje!