Početna » Najave borbi » SBC 25 – Revenge! Mario Žgela vs Givago “Giba” Francisco
SBC 25 – Revenge!  Mario Žgela vs Givago “Giba” Francisco

SBC 25 – Revenge! Mario Žgela vs Givago “Giba” Francisco

Mario Žgela vs Givago “Giba” Francisco

Još jedna fantastična internacionalna borba svojim kvalitetom dodatno će upotpuniti istorijski MMA spektakl koji se 07. decembra održava u Novom Sadu – Serbian Battle Championship 25 – Revenge!

Velika nada iz Hrvatske, jedan od najvećih potencijala u regionu, Mario Žgela, nikada nije odbio ponudjenog protivnika, i spreman je za još jedan vrhunski nastup u SBC heksagonu!
Mladi borac iz MMA tima Valens iz Vinkovaca, pokušaće da na najvećem SBCu do sada stigne do najvažnije, četvrte profesionalne pobede protiv opasnog borca iz Brazila, i pokaže da je spreman za najviše domete u sportu!

Givago “Giba” Francisco dokazano je MMA ime, nastupao je širom sveta, i napravio ime u Brazilu i Japanu, a u svom drugom SBC nastupu pokušaće da stigne do osmog profesionalnog trijumfa, koji bi njegovu internacionalnu karijeru podigao na još viši nivo! Reč je o kvalitetnom profesionalcu svetske klase koji želi da veliku priliku na SBC pozornici iskoristi na najbolji mogući način!

Očekuje nas veoma neizvesna borba, koja će doprineti sveukupnom kvalitetu nesvakidašnje SBC 25 – Revenge! priredbe koja nam je sve bliže!