Početna » Najave borbi » SBC 25 – Revenge! Julija Pajić vs Šejla Omičević
SBC 25 – Revenge!  Julija Pajić vs Šejla Omičević

SBC 25 – Revenge! Julija Pajić vs Šejla Omičević

SBC 25 – Revenge!

Julija Pajić vs Šejla Omičević

Još jedna veoma interesantna borba dopuniće impresivni spisak borbi koji nas 07. decembra očekuje u Novom Sadu, u Velikoj dvorani SPENSa, na SBC 25 – Revenge! manifestaciji!

Pripadnice lepšeg pola uveličaće i ulepšati istorijsku manifestaciju koju je jedna od najcenjenijih evropskih organizacija pripremila za nas!

Najveća nada ženske MMA scene, lepotica sa iskustvom u kikboksu i amaterskom MMA, koja je impresivnom pobedom debitovala u profi MMA vodama na SBC 23 manifestaciji u Subotici, spremna je da nastavi svoj pobednički niz i istakne svoje ime na prestižnoj internacionalnoj MMA pozornici pod okriljem SBCa! Na drugoj strani SBC heksagona Juliju će čekati opasna protivnica iz Bosne i Hercegovine- Šejla Omičević! Šejla, predstavnica kluba borilačkih veština Jedinstvo Odžak, višestruka je prvakinja BiH u boksu i kik boksu, osvajač najsjajnijeg odličja na amaterskom prvenstvu Srbije u MMA, i šampionka u tajlandskom boksu!
Očekuje nas duel dve prelepe i vrhunski trenirane devojke, koje su spremne da svojim nastupom pokažu kvalitet ženske MMA scene kod nas i u regionu! Pridružite nam se 07. decembra u novosadskom SPENSu!