Početna » Novosti » SBC 19 // Hatef Moeil vs Marko Petković
SBC 19 // Hatef Moeil vs Marko Petković

SBC 19 // Hatef Moeil vs Marko Petković

Publika će u Novom Sadu 01. decembra na velikoj internacionalnoj Serbian Battle Championship 19 priredbi, u Velikoj hali novosadskog SPENSa, imati zadovoljstvo da uživa u još jednom vrhunskom teškaškom duelu, ovog puta za titulu SBC šampiona!

U svom drugom nastupu na Serbian Battle Championship turniru, gost iz Beograda, Marko Petković, predstaviće svoje veliko srce i borilačko umeće publici u Novom Sadu i pokušaće da dodje do treće pobede u profesionalnoj karijeri i kruniše je pojasom prvaka. Borac iz MMA i BJJ akademije Secutor, spreman je da u svom nastupu na SBCu impresionira sve prisutne i ostvari najvažniji trijumf na priznatoj medjunarodnoj MMA pozornici. Marko je osvajač najsjajnijih odličja na grepling takmičenjima i u brazilskoj džiju-džici, i takodje je najbolji takmičar u neolimpijskim disciplinama Rvačkog Saveza Srbije za 2017. godinu. Osvajač je prvog mesta na Prvenstvu Srbije u kikboks, Kick Light Contact u kategoriji seniora.

Marka će u SBC heksagonu dočekati izuzetno opasan protivnik iz Irana, koji na ovaj meč dolazi iz Nemačke, i predstavlja University of Fighting tim iz Dizeldorfa, Hatef Moeil. Jedna je od velikih teškaskih nada nemačkog MMA sporta, borac koji je nastupao na SBCu i KSWu, gledaće da u Srbiji ostvari svoju sedmu veliku pobedu, najveću u dosadašnjoj karijeri, kruniše se pojasom SBC šampiona, i tako dodatno istakne svoje ime na evropskoj MMA sceni. Ovo će mu biti drugi meč pod SBC banerom, i daće sve od sebe da se publici u Srbiji i Novom Sadu još jednom predstavi u najboljem mogućem svetlu i ostvari pobedu nad mladim i opasnim protivnkom, i odnese pojas u Dizeldorf..

Očekuje nas vrhunski duel dva beskompromisna ratnika! Ovaj internacionalni teškaški dvoboj samo je delić vrhunskog spektakla koji će se odigrati pod SBC 19 banerom u Novom Sadu 01. decembra! Osigurajte svoje karte na vreme i dodjite na vrhunski MMA spektal!
.
#sbc #sbc19 #serbianbattlechampionship #mma #serbia #srbija #novisad