Početna » Novosti » SBC 19 // DAMIR “DADO” MIHAJLOVIĆ vs JHONNY “LENHADOR” CARLOS
SBC 19 // DAMIR “DADO” MIHAJLOVIĆ  vs JHONNY “LENHADOR” CARLOS

SBC 19 // DAMIR “DADO” MIHAJLOVIĆ vs JHONNY “LENHADOR” CARLOS

SBC 18, održan u Bačkoj Palanci, za glavnu borbu večeri, main event, u velter kategoriji (do 77 kg), imao je duel izmedju Nemanje “Sledgehammer” Kovača i opasnog borca iz Brazila, Jhonnyja “Lenhador” Carlosa. Nemanja, aktuelni SBC šampion lake kategorije (do 70 kg), borbu u višoj težinskoj kategoriji prihvatio je kako bi SBC 18 imao još jednu glavnu borbu vrhunske klase. Iako je Brazilac borac koji se takmiči i u srednjoj i u velter kategoriji, i ovog puta imao je za protivnika borca iz lakše težinske kategorije, neprofesionalnost na zvaničnom merenju pokazao je došavši sa 4 kilograma više od dozvoljene granice, i nije uspeo da se približi traženoj i dogovorenoj kilaži. Nemanja je i u tom slučaju hrabro pristao da odradi borbu sa inače težim i krupnijim protivnikom, koji je imao dodatnu prednost, pogotovo u samoj borbi, kada je vratio još kilograma. Borba je završena pobedom fizički snažnijeg i većeg Jhonnyja Carlosa, ali način na koji je ušao u borbu i neprofesionalnost koju je pokazao, naročito se nije svidela treneru Nemanje Kovača, jednom od naših najboljih MMA boraca, Damiru “Dadi” Mihajloviću. Iako je Dado neporažen otišao sa SBC trona u velter kategoriji, i nije ulazio u borilište više od godinu dana, zbog načina na koji se sve odigralo, još jednom je rešio da se vrati borbama kako bi odradio borbu na SBCu protiv Jhonny-ja Carlosa!

Sa velikim ponosom objavljujemo Vam glavnu borbu večeri Serbian battle Championship 19 – reč je o super borbi, i govorimo o zaista vrhunskom spektaklu: Main event – Damir “Dado” Mihajlović (Srbija) vs Jhonny “Lenhador” Carlos (Brazil)!!!

Velika dvorana SPENS-a u Novom Sadu će 1. decembra ugostiti vrhunske svetske borce i pružiti mečeve za pamćenje, a glavna borba večeri, super borba izmedju dva vrhunska borca, iz Srbije i Brazila, će sa punim pravom biti kruna fantastičnog eventa!

Naravno, u SBC heksagonu, Jhonnyja Carlosa će dočekati jedan od najboljih srpskih velteraša, bivši šampion SBC organizacije, Damir “Dado” Mihajlović. “Dado” ulazi u borilište sa namerom da ostvari 18. pobedu u profi karijeri. Pored boraca najviše svetske klase sa kojima je ulazio u ring/kavez tokom svoje bogate MMA karijere, Mihajlović je imao priliku da trenira u najjačim svetskim akademijama, sa najvećim majstorima borilačkih veština današnjice – crni je pojas u Luta Livre, trenirao je u Carlson Gracie Jiu-Jitsu Team-u, čuvenom RFT-u, Team-u Nogueira, De la Riva akademiji, In Fight jiu jitsu, u Brazilu je bio 7 puta, a takođe je proveo šest meseci u najvećem holandskom timu Golden Glory. Dado će se za ovu borbu spremati u Brazilu u ASTRA Fight Team-u, inače najboljem MMA timu u Brazilu, odakle dolaze Darren Till, Glaico Franca, Rafael Morcego…

Dado je spreman da domaćoj publici u Novom Sadu pruži jos jedan nezaboravan spektakl, još jednu atraktivnu borbu, i da ostvari novu pobedu u SBC heksagonu!

Damir Mihajlović, borac koji nikada nije zaustavljen u MMA ringu/kavezu, čovek koji se sa pravom smatra pionirom MMA i brazilske džiju-džice u našoj zemlji, i koji je doneo Luta Livre sport u Srbiju zajedno sa bratom Bojanom, će se pod reflektorima devetnaeste SBC pozornice suočiti sa renomiranim borcem iz Brazila, Jhonny “Lenhador” Carlosom, članom velikog Master Kombat tima iz Brazila, sa 10 odradjenih profesionalnih nastupa u dosadašnjoj MMA karijeri, pokušaće da stigne do najveće pobede u karijeri, u svom drugom nastupu pod Serbian Battle Championship okriljem. Jhonny, koji je na prethodnom SBCu slavio pobedivši prekidom u prvoj rundi, i višestruki je šampion u organizacijama u Latinskoj Americi, spreman je da pruži vrhunsku predstavu publici u Novom Sadu i dodatno istakne svoje ime na internacionalnoj MMA sceni.

Očekuje nas vrhunski dvoboj najviše svetske klase, i poravnanje računa u glavnoj borbi SBCa 19! Obezbedite svoje ulaznice na vreme i prisustvujte istorijskom SBC spektaklu u Novom Sadu!
.
#sbc #sbc19 #mainevent #dadomihajlovic #johnnycarlos #serbianbattlechampionship #mma #serbia #srbija #novisad