Početna » Najave borbi » Potvrđeno! Overeem vs. Mihajlović zakazano za SBC2
Potvrđeno! Overeem vs. Mihajlović zakazano za SBC2

Potvrđeno! Overeem vs. Mihajlović zakazano za SBC2

Serbian Battle Championship 2. počinje da poprima finalni oblik, a glavni meč večeri je objavljen. Brat poznatog Alistair Overeema, i nekadašnji “RINGS Free Fight Dutch” šampion u teškoj kategoriji, će se sastati sa pionirom srpskog MMA -Bojanom Mihajlovićem. Ovaj meč je zakazan u kategoriji preko 93+ kilograma. 

Uprkos veoma impresivnom glavnom meču, ostale potvrđene borbe neće biti ništa manje zanimljive za mnoge MMA fanove na našim prostorima. Damir “Dado” Mihajlović je takođe najavljen za ovaj fightcard, ali protivnik još nije poznat.

Izuzev mečeva čelnika SBC organizacije, imaćemo prilike da gledamo i MMA debi trenutnog IBF i WBO evropskog šampiona u boksu i nekadašnjeg juniorskog vicešampiona sveta -Gearda Ajetovića!

Povrh već izuzetno zanimljivog fightcarda imaćemo priliku da gledamo i meč domaćeg miljenika Dušana “Cyborg2” Džakića protiv jednog od najboljih evropskih MMA boraca do 77 kilograma – Viktora Halmija.

I ako je i to samo po sebi izuzetno popunjem fight card, na njemu će se naći i nekadašnji UFC borac Denis Stojnić!

“Prošle godine smo pokrenuli organizaciju Serbian Battle Championship sa namerom da pružimo priredbu na kojoj će se borci našeg Family Fight Team-a moći oprobati. Iz te želje je izrasla SBC1 manifestacija koja je bila veoma toplo dočekana i izuzetno posećena. Obećali smo da će SBC2 biti mnogo bolji i to smo odlučili da ispunimo.” -izjavio je za FightSite čelnik i borac Bojan Mihajlović.

Serbian Battle Championship 2 će se održati 16. novembra u velikoj sali “Spensa” u Novom Sadu.

 

Trenutni Fight Card za Serbian Battle Championship 2:

Bojan Mihajlović vs. Valentijn Overeem, 93+
Luka Strezoski vs. Nicolaj Salchow, 84kg
Dušan Džakić vs. Viktor Halmi, 77kg
Stefan Sekulić vs. Svetislav Nikolajev, 77kg
Branislav Jovičić vs. Gojko Vuković,  70kg
Ranko Karan vs. Elizar Tariku, 70kg
Damir Mihajlović vs. TBA
Geard Ajetović vs. TBA
Denis Stojnić vs. TBA

Ostavi komentar

Vaša email adresa neće biti vidljiva. Označena polja su obavezna. *

*