Početna » Najave borbi » Milan Stjepanović Šuda vs Rašo Vuković
Milan Stjepanović Šuda vs Rašo Vuković

Milan Stjepanović Šuda vs Rašo Vuković

Još jedna veoma zanimljiva borba upotpuniće već impresivnu listu mečeva velike Serbian Battle Championship 12 priredbe! U ovoj izuzetno atraktivnoj borbi suočiće se Milan Stjepanović Šuda iz Srbije i Rašo Vuković iz Crne Gore!
Milan Stjepanović Šuda dolazi iz Novog Sada i ovo će biti njegov drugi profesionalni meč po MMA pravilima. Miljenik domaće publike, beskompromisni borac sa velikim iskustvom u boksu, spreman je da u svom drugom MMA nastupu ostavi srce u heksagonu i stigne do prve MMA pobede. Naspram njega, stajaće mladi borac, veliki potencijal i nada crnogorske borilačke scene, Rašo Vuković, koji će 18. februara prvi put nastupiti na jednoj Serbian Battle Championship priredbi.
Stjepanović je juniorski i kadetski prvak države u boksu, i imao je preko 80 mečeva. Boksovao je za Cement iz Beočina i novosadsku Vojvodinu. Na drugoj strani borilišta čekaće ga borac željan dokazivanja i uspeha na domaćoj i regionalnoj MMA sceni, koji će dati svoj maksimum kako bi zablistao na internacionalnoj SBC pozornici i stigao do velikog profesionalnog trijumfa. Čeka ga težak zadatak, jer nošen podrškom publike na domaćem terenu, i željom da istakne svoje ime na sve jačoj srpskoj MMA sceni, Milan će dati sve od sebe da pobedi u ovom izuzetno zanimljivom okršaju, obraduje navijače u sportskoj dvorani Mostonga, i pruži im nezaboravnu borbu u ovoj sportskoj večeri za pamćenje! Očekuje nas fanstastičan meč!
Obezbedite ulaznice za najveći MMA spektakl u regionu i budite deo vrhunskog sportskog dogadjaja – SBC 12!