Početna » Najave borbi » Max “Magnum” Lima vs Sanzhar Azhibaev – SBC 39 Revenge – Main event
Max “Magnum” Lima vs Sanzhar Azhibaev – SBC 39 Revenge – Main event

Max “Magnum” Lima vs Sanzhar Azhibaev – SBC 39 Revenge – Main event

Novi protivnik za Maxa “Magnuma” Limu – Lima vs Azhibaev u borbi za interim šampionski pojas!!!

Nažalost, aktuelni SBC šampion Dzhamaludin Aliev bio je primoran da otkaže učešće na SBC 39 Revenge priredbi u Baču. Povreda ramena, koja je iziskivala hitnu operaciju, sprečila je Alieva da brani šampionski pojas na ovoj manifestaciji. Nadamo se njegovom brzom oporavku i duelu sa pobednikom novog Main Eventa, koji će zaista biti vrhunska borba najviše klase!

Zamena za šampiona Alieva biće iskusni kirgistanski borac, bivši ACA, Fight Nights Global i BRAVE CF borac, Sanzhar Azhibaev, koji će se boriti protiv Maxa Lime za privremeni pojas SBC šampiona u pero kategoriji.

O Limi sve znamo, opasni brazilski nokauter koji je napad na titulu zaslužio brutalnim nokautima u SBC Revenge oktagonu, spreman je da odnese pojas šampiona u Portugal.

Sanzhar Azhibaev, dolazi iz Kirgistana i iza sebe ima impresivan broj od 22 profesionalna trijumfa. U svojoj 31. profi borbi gledaće da se domogne najvećeg uspeha u dosadašnjoj karijeri i novog šampionskog pojasa, koji bi mu garantovao duel sa Dzhamaludinom Alievim na nekoj od narednih SBC Revenge manifestacija!

Očekuje nas pravi rat u SBC Revenge oktagonu u Baču 31. marta!

SBC 39 REVENGE
31.Mart 2022. / Bač 🇷🇸 Serbia
Bačka tvrdjava
Slobodan ulaz!
#sbcrevenge #sbc39revenge #sbc #sbc39 #revenge #serbianbattlechampionship #mma #bač #titlebout #serbia #mmalife #cagefight