Početna » Najave borbi » Main event: Damir “Dado” Mihajlović vs. Ivica “Terror” Trušček!
Main event: Damir “Dado” Mihajlović vs. Ivica “Terror” Trušček!

Main event: Damir “Dado” Mihajlović vs. Ivica “Terror” Trušček!

Malo koji meč je mogao da se sklopi i da sa punim pravom bude glavna borba večeri toliko jakom fight cardu kao što je ovaj na SBC4. Velika dvorana SPENS-a će 6. decembra ugostiti vrhunske borce i pružiti mečeve za pamćenje, a glavni meč večeri će sa punim pravom biti krešendo ovog fantastičnog eventa.

Damiru Mihajloviću nije potrebna uvertira, čovek koji se sa pravom smatra pionirom MMA i luta livre sporta u Srbiji će se pod reflektorima suočiti sa jednim od najiskusnijih boraca iz naše regije -Ivicom “Terror” Truščekom. “Terror” je takođe veoma poznat svima borilačkim fanovima. Istinski veteran iz Hrvatske, sa skoro 50 profesionalnih mečeva i ukupno 14 nokauta pripisanih njegovom imenu su samo jedan od vesnika kvaliteta ovog borca.

Trušček je dokazao svoj kov na promocijama kao što su FFC, M-1, ProFC i WFC u kojem se okitio šampionskim pojasem. Malo ko može da se pohvali tolikim iskustvom za 7 godina koliko traje profesionalna karijera ovog mladog borca iz Hrvatske.

Pod banerom SBC-a, Ivicu će dočekati najbolje rangirani srpski velteraš. “Dado” ulazi na borilište sa namerom da nastavi svoj pobednički niz i doda 13 pobedu u svojoj karijeri. Ovaj spektakularni sudar dva vrhunska borca iz Srbije i Hrvatske će biti meč koji ni jedan istinski fan borilačkih sportova neće hteti da propusti.

Obavezno obezbedite svoju kartu na vreme i dođite da propratimo borbu Damira “Dade” Mihajlovića i Ivice “Terror” Truščeka!

Ostavi komentar

Vaša email adresa neće biti vidljiva. Označena polja su obavezna. *

*