Početna » Intervijui » Interview: Stefan Sekulić vs. Slobodan Janković
Interview: Stefan Sekulić vs. Slobodan Janković

Interview: Stefan Sekulić vs. Slobodan Janković

Možeš li se nam predstaviti (kategorija, klub, veštine koje praktikuješ, istorija u MMA – skor, ko te uveo u sport, itd.)?
Stefan Sekulic, 77kg, Family Fight Team, Luta Livre, skor 3-0, otac Slavko Sekulić me je uveo u borilački sport, a moji treneri Damir i Bojan Mihajlović u MMA.

Ponovo na SBCu, kakvi su utisci sa proteklih SBC turnira, i koja su očekivanja kada je reč o predstojećim?
Očekujem pre svega jednu kvalitetnu borbu, dobro iskustvo i naravno pobedu. Utisci sa proteklih turnira su više nego odlični i svaki put je sve bolje, očekujem da će ovaj put nadmašiti sva očekivanja.

Kako su protekle pripreme za meč? U današnje vreme sve je veoma skupo, da li imate nečiju pomoć i podršku kada su u pitanju treninzi, putovanja, suplementi, oprema, posao, itd. ?
Pripreme za meč su bile najbolje do sada, nikad nisam bio spremniji. Najveća podrška su mi porodica i treneri, Bojan i Damir, koji su uvek tu šta god da mi je potrebno. I, naravno, momci sa kojima se družim i treniram. Kada je reč o podršci i sponzorstvu Dado, Bojan i Family Fight Team (FFT) obezbedili su mi treninge boksa i kik boksa, i da besplatno treniram kod njih. Obezbedili su mi celokupne pripreme i put ka uspehu, i, naravno, pružaju mi svaki vid podrške.

Očekivanja kada je u pitanju ishod zakazane borbe na SBC 5?
Očekujem da ću pre svega pokazati koliko sam napredovao u samoj borbi i stečeno iskustvo iz predhodnog meča, i naravno pobedu.

Poruka za navijače?
Poruka svim navijačima je da će uživati i gledati dobru i atraktivnu borbu.

Možeš li se nam predstaviti (kategorija, klub, veštine koje praktikuješ, istorija u MMA – skor, ko te uveo u sport, itd.)?
Ćao, ja sam Janković Slobodan, na ovom turniru ću raditi do 77 kg, dolazim iz Wolf Pack MMA Fighting kluba iz Beograda, promenio sam dosta sportova ali najbolji utisak je na mene ostavio kickbox u kom imam dosta mečeva, pored njega treniram rvanje i BJJ jer je potrebna ako neko hoće da se bavi mešovitim borilačkim veštinama, skor mi je može se reći loš, 3 pobede i 6 izgubljenih, što generalno meni ne znači ništa jer mi nije bitno, najbitnije mi je da publiku podignem na noge i da im dam ono zašta su došli, a to je vrhunska borba i dobar prikaz ovog sporta. U MMA su me uveli majstori kyokushinjutsu kluba iz beograda, jedan od majstora Nenad Blagojević je video moje kvalitete koje imam u stand up sportovima i pitao me jednom prilikom da li bi voleo da se takmičim u MMA što je meni bio izazov u tom trenutku, a sada je već prešlo u ljubav.

Prvi put na SBC-u, šta očekuješ?
Naravno pobedu očekujem i da će moja i Stefanova borba biti najbolja borba večeri. SBC je trenutno najbolja organizacija u Srbiji i verujem da će tako ostati jako dugo vremena, jer se organizacija trudi da svaki put dovodi sve bolje i bolje borce i svaki put su sve bolji i bolji. Nadam se da će tako biti i u buduće.

Kako su protekle pripreme za meč? U današnje vreme sve je veoma skupo, da li imate nečiju pomoć i podršku kada su u pitanju treninzi, putovanja, suplementi, oprema, posao, itd. ?
Pripreme su protekle super, mada je teško bilo naći sparing partnere Stefanovog kvaliteta ali sve u svemu odlično. Što se tiče pomoći jako puno mi pomaže Aleksandar Alex Kostić oko priprema i naravno drugari iz kluba kao i drugi klubovi u koje odem na sparinge. Što se suplemenata tiče pomaže mi Marićević gradnja Aranđelovac, oni su jedinstveni i pravi prijatelji koji mi pomažu oko suplemenata i ishrane koja je jako skupa ako neko hoće da se bavi profesionalno sportom, a posebno ako je u pitanju MMA. A najveću podršku imam od svog rođenog brate Vladimira Janković i od svog prijatelja Aleksandra Alex Kostić koji mi uvek i svakom trenutku pomažu kada mi je nešto potrebno. Što se posla tiče pomažu mi drugari iz kluba kada ima voće da se bere (teeth) pošto ja živim na selu i sa mojima se bavim voćarstvom i vinogradarstvom.

Očekivanja kada je u pitanju ishod zakazane borbe na SBC 5?
Kao što sam gore i rekao očekujem pobedu ali i jak otpor protivnika, jer je svojim borbama do sada dokazao da dobar.

Poruka za navijače?
Dragi prijatelji i ljubitelji MMA sporta dođite na najveći MMA spektakl u Srbiji mi smo tu da se pobrinemo da uživate u odličnim borbama.

Ostavi komentar

Vaša email adresa neće biti vidljiva. Označena polja su obavezna. *

*