Početna » Najave borbi » Srđan Knežević vs Duško Todorović
Srđan Knežević vs Duško Todorović

Srđan Knežević vs Duško Todorović

Predstavljamo Vam izuzetno atraktivnu borbu koja će se odigrati na SBC 6 priredbi u Kaću 19. septembra. U kategoriji do 84 kg rukavice će ukrstiti Srđan Knežević i Duško Todorović.

Knežević je srspki borac, koji živi i trenira u Bačkoj Palanci. Jedna od velikih nada srpskog MMA sporta i borac sa ogromnim amaterskim iskustvom. Amaterski skor u MMA mu je 7 pobeda i svega 2 poraza, bio je MMA vicešampion države u A klasi. Osvajač je bronzane medalje na prvenstvu Vojvodine u boksu i osvajač drugog mesta u kategoriji juniora u rvanju grčko-rimskim stilom. Ovo će mu biti drugi meč pod SBC banerom, i učiniće sve da stigne do svoje prve profesionalne pobede u svom drugom profi MMA nastupu.

Na drugom kraju heksagona će mu se isprečiti Duško Todorović, veliki potencijal domaće scene, Beograđanin i član BJJ i MMA kluba “Sekutor”. Nosilac je crnog pojasa u Tae Kwon Dou i ljubičastog pojasa u brazilskoj džiju-džici. Todorović ima impresivan skor kada su amaterski i poluprofi MMA mečevi u pitanju, 9 pobeda u 9 odradjenih borbi. Duško će na SBC 6 pokušati da nastavi svoj pobednički niz, ali ovoga puta u profesionalnom MMA meču, i tako stigne do svoje prve profi MMA pobede. Pobeda nad Kneževićem bi mnogo značila za njegovu karijeru, ali to će biti veliki izazov.

Biće ovo vrhunski MMA dvoboj! Osigurajte svoje karte na vreme!

Ostavi komentar

Vaša email adresa neće biti vidljiva. Označena polja su obavezna. *

*