Početna » Najave borbi » SBC 21 – Revenge! Main Card / Jackson “Tortora” Loureiro vs Stefan Zvijer
SBC 21 – Revenge! Main Card / Jackson “Tortora” Loureiro vs Stefan Zvijer

SBC 21 – Revenge! Main Card / Jackson “Tortora” Loureiro vs Stefan Zvijer

SBC 21 – Revenge! Main Card

Borba za SBC šampionski pojas lake kategorije – Jackson “Tortora” Loureiro vs Stefan Zvijer

Uskoro nam se približava vrhunski internacionalni MMA spektakl koji će se održati 04. maja 2019. godine u Odžacima, Serbian Battle Championship 21 – Revenge!

Spisak borbi dostojan najboljih svetskih organizacija spreman je za ovu veličanstvenu priredbu najbolje domaće i regionalne MMA promocije, SBC! Vreme je da počnemo sa predstavljanjem učesnika Main Card-a, glavnog dela ove istorijske borilačke manifestacije!

Jedna od borbi koja će u svakom slučaju imati primat na ovom neponovljivom MMA dogadjaju u Odžacima, jeste duel za pojas SBC šampiona u lakoj kategoriji – još jedan srpsko-brazilski duel vrhunske klase – borba u kojoj će se za titulu najboljeg boriti aktuelni SBC šampion u kategoriji do 70 kg, Jackson “Tortora” Loureiro, i njegov protivnik iz Srbije, izazivač, Stefan Zvijer!

Očekuje nas zaista fantastična borba, u kojoj će se sudariti najveći potencijal ovog dela Evrope i njegov protivnik iz Brazila, jedan od najvećih potencijala Južne Amerike. Dva mlada beskompromisna ratnika spremna su da sve ostave u kavezu, i pokažu da zaslužuju da nose pojas šampiona!

Predstavnik T’n’T GYMa iz Slovenije, izazivač, srpski borac, Stefan Zvijer, spreman je za nastavak pobedničkog niza, i za svoj debi na prestižnoj Serbian Battle Championship pozornici!
Jedan od najvećih evropskih potencijala, spreman je da svoje borilačko znanje stečeno godinama treninga, kao i veliko iskustvo stečeno u profesionalnim MMA borbama, pretoči u još jedan sjajan nastup, u ispitu svoje dosadašnje karijere, u SBC heksagonu, i stigne do najveće pobede u karijeri i osvoji željeni SBC šampionski pojas. U svom jedanaestom profi nastupu, sa impresivnim skorom od 9 pobeda i svega jednog poraza, Stefan će dati sve od sebe da zasluži zvanje šampiona, i bude nepremostiva prepreka mladom Brazilcu. Sa druge strane, predstavnik legendarnog Chute Boxe tima iz Brazila, Jackson Loureiro “Tortora”, spreman je da još jednom predje zaista dug put kako bi svoju impresivnu dosadašnju karijeru krunisao jos jednom velikom pobedom i tako odbranio svoj prestižni SBC šampionski pojas koji je osvojio u Novom Sadu 01. decembra prošle godine, savladavši Nemanju “Sledgehammer” Kovača. Jedan od najvećih potencijala iz Brazila ima u planu pravu svetsku karijeru, u potrazi je za najvažnijom, osmom profi pobedom, i ispred sebe ima još jedan vrhunski test u kavezu Serbian Battle Championshipa!
Očekuje nas vrhunski spektakl, borba svetske klase, nakon koje će samo jedan borac imati pojas oko struka i sebe zvati najboljim!

Budite deo istorijskog Serbian Battle Championship 21 – Revenge! MMA dogadjaja 04. maja u Odžacima, sportske manifestacije svetskog nivoa, nevidjene na ovim prostorima!