Početna » Najave borbi » Milan Mijalčić vs Danijel Kokora
Milan Mijalčić vs Danijel Kokora

Milan Mijalčić vs Danijel Kokora

Predstavljamo Vam još jednu izuzetno atraktivnu borbu koja će se održati na SBC 7 priredbi u Novom Sadu. U SBC heksagonu rukavice će ukrstiti Milan Mijalčić i Danijel Kokora.

Član Family Fight Team-a i jedan od najboljih greplera svoje generacije, Milan Mijalčić, debitovao je u profesionalnim MMA vodama nedavnim nastupom na petom SBC događaju. Višestruki državni prvak u Luta Livre i istaknuti učesnik velikih inostranih takmičenja u greplingu svoj pedigre vrhunskog poznavaoca borbe u parteru preneo je u MMA heksagon i stigao do svoje prve pobede u karijeri protiv izuzetno opasnog borca iz Hrvatske, Sebastijana Eminija. Svoj pobednicki niz nastavio je i na SBC 6 gde je stigao do jos jedne impresivne pobede prisilivši Stefana Pijuka na predaju početkom druge runde. Beskompromisni borac iz Novog Sada daće sve od sebe da opet pruži vrhunsku borbu i stigne do svoje treće pobede u karijeri, a novosadskoj publici pokaže da je, pored dokazanog kvaliteta kada je o borbi u parteru reč, izuzetno opasan i u ostalim aspektima MMA borbe.

Naspram Milana Mijalčića stajaće iskusni domaći borac, veoma poznat ljubiteljima srpske MMA scene, Danijel Kokora. Danijel prvi put nastupa na SBC-u (proslog puta je bio primoran da otkaze zakazanu borbu protiv Dawida Deforta zbog povrede ruke koju je zadobio tokom priprema za SBC 6), i daće sve od sebe da se publici u Novom Sadu predstavi u najboljem svetlu i stigne do svoje osme pobede u karijeri. Pobeda na SBC 7 predstavljala bi veliki uspeh i izuzetan podsticaj za njegovu karijeru, i treću pobedu u nizu u njegovom četrnaestom profesionalnom MMA nastupu. Očekujemo pravi vatromet u SBC heksagonu.

Ovaj par obećava veoma interesantnu borbu našim gledaocima. Uživaćemo na SBC 7 29. novembra.
Svoje karte obezbedite na vreme i dođite da prisustvujete ovom izvanrednom okršaju!