Početna » Najave borbi » SBC 34 Revenge, Daud Gadzhiev vs Orkhan Veliyev
SBC 34 Revenge, Daud Gadzhiev vs Orkhan Veliyev

SBC 34 Revenge, Daud Gadzhiev vs Orkhan Veliyev

Daud Gadzhiev vs Orkhan Veliyev

SBC 34 Revenge manifestacija koja se održava 11. septembra u Subotici biće poprište još jednog veoma interesantnog internacionalnog MMA meča, između boraca iz Dagestana i Azerbejdžana, Dauda Gadzhieva i Orkhana Veliyeva!
Daud Gadzhiev debitovaće ovom prilikom za SBC Revenge, u potrazi za međunarodnim priznanjem i uspehom na sve jačoj i popularnijoj internacionalnoj MMA sceni. Daud, osvajač najsjajnijih odličja u combat sambo-u, pokušaće da stigne do drugog profesionalnog trijumfa protiv znatno iskusnijeg protivnika koji dolazi iz Azerbejdžana, Orkhana Veliyeva. Orkhan takođe prvi put nastupa pod SBC Revenge banerom u potrazi za desetom pobedom u dosadašnjoj bogatoj karijeri u kojoj je ostvario devet trijumfa i svega jedan poraz.
Očekuje nas pravi duel dva borca koje je profesionalni put doveo u Srbiju, gde žele da pomoću kvalitetnog nastupa i eventualne pobede istaknu svoje ime na međunarodnoj MMA sceni, i usmere svoju karijeru ka najvećim MMA pozornicama u svetu, kao i mnogi pre njih u SBC Revenge oktagonu!

#mma #sbc #sbc34 #revenge #srbija #subotica #sbcrevenge #serbianbattlechampionship