Početna » Najave borbi » SBC 33 Revenge, Tajda Ratajc vs Annalisa La Bella
SBC 33 Revenge, Tajda Ratajc vs Annalisa La Bella

SBC 33 Revenge, Tajda Ratajc vs Annalisa La Bella

SBC 33 Revenge

Tajda Ratajc vs Annalisa La Bella

Imaćemo veliko zadovoljstvo da ispratimo još jedan veoma zanimljiv duel između pripadnica lepšeg pola koji se takođe održava 21. avgusta, na SBC 33 Revenge manifestaciji u Odžacima!
Neporažena nada MMA sporta iz Slovenije, Tajda Ratajc, konačno će odraditi svoj debi za najbolju regionalnu i jednu od najkvalitetnijih evropskih MMA organizacija. Pod SBC Revenge banerom Tajda će se u kavezu sresti sa opasnom protivnicom iz Italije, Annalisom La Bellom.
Nakon pauze najbolja MMA ratnica iz Slovenije konačno se vraća u borilište. U dosadašnjoj karijeri ostvarila je 6 uzastopnih pobeda, bez poraza…a činjenica da je do svih profesionalnih pobeda Tajda stigla završnicama u prvoj rundi dovoljno govori o koliko atraktivnoj borkinji je reč. Tajda Ratajc ima velike planove za svoju internacionalnu karijeru, i verujemo kako će ovaj nastup protiv hrabre Italijanke, Annalise La Belle, biti onaj koji će znatno uticati na njenu karijeru. Sa druge strane, Annalisi bi pobeda nad renomiranom protivnicom kao što je Tajda iz korena promenila tok karijere. Rizik je veliki, ali nagrada bi mogla biti neprocenjiva.
Očekuje nas beskompromisna borba i još jedan vrhunski MMA duel visoke klase!

Pridružite nam se na velikoj internacionalnoj borilačkoj priredbi SBC 33 Revenge koja se 21. avgusta održava u Odžacima, i budite deo istorijskog spektakla koji su organizatori pripremili za nas!

#mma #sbc #sbc33 #revenge #srbija #odzaci #sbcrevenge #serbianbattlechampionship