Početna » Najave borbi » SBC 32 Revenge, STEFAN NEGUCIĆ vs TAMAZ BOCHORISHVILI
SBC 32 Revenge, STEFAN NEGUCIĆ vs TAMAZ BOCHORISHVILI

SBC 32 Revenge, STEFAN NEGUCIĆ vs TAMAZ BOCHORISHVILI

SBC 32 Revenge

Main Card

STEFAN NEGUCIĆ vs TAMAZ BOCHORISHVILI

Još jedan fantastičan duel očekuje nas 24. jula na vrhunskoj SBC 32 Revenge manifestaciji koja se održava u Bačkom Petrovcu! Već impresivnom spisku borbi, dodajemo još jednu – Stefan Negucić iz Srbije protiv Tamaza Bochorishvilija iz Gruzije!

Očekuje nas vrhunski spektakl, a neporaženi borac iz Beograda, predstavnik Secutor akademije, Stefan Negucić, imaće priliku za još jedan veliki ispit profesionalne karijere, u svojoj trećoj borbi za Serbian Battle Championship Revenge, protiv jednog od najvećih potencijala gruzijske MMA scene!
Stefan Negucić želi da dodatno unapredi savršen profesionalni MMA skor od devet uzastopnih pobeda! Reč je o veoma hrabrom i atraktivnom borcu koji je spreman za najveće uspehe, i SBC Revenge, kao i za mnoge pre njega (Sekulića, Todorovića, Pereiru, Leka, itd.) predstavlja najbolje mesto za prekretnicu i početak prave svetske internacionalne karijere!

Neporaženi srpski borac će ispred sebe imati težak ispit, borbu protiv dokazanog profesionalca koji nam dolazi iz Gruzije, Tamaza Bochorishvilija.
Opasni finišer koji preferira borbu u parteru, po drugi put nastupa pod SBC Revenge banerom, i daće sve od sebe kako bi ostvario najvažniju profesionalnu pobedu dosadašnje karijere, i tako dokazao i unapredio svoj internacionalni renome, i istovremeno upisao deseti profi trijumf.
Potencijalna pobeda bi obojici mogla otvoriti vrata najjačih svetskih MMA organizacija, kao što je već bio slučaj sa brojnim borcima koji su nastupali na ovoj manifestaciji. Dobiće priliku za to u SBC Revenge oktagonu 24. jula!

#sbc #sbc32 #revenge #sbcrevenge #serbianbattlechampionship #mma #serbia #srbija #backipetrovac

www.sbc.rs