Početna » Najave borbi » SBC 31 & MMA Series 36, Stevan Jarić vs Aleksandar Dimitrijević
SBC 31 & MMA Series 36, Stevan Jarić vs Aleksandar Dimitrijević

SBC 31 & MMA Series 36, Stevan Jarić vs Aleksandar Dimitrijević

SBC 31 & MMA Series 36
Light Heavyweight

Stevan Jarić vs Aleksandar Dimitrijević

Predstavljamo i finalni, dvanaesti par spektakla koji nas uskoro očekuje.
Da ponovimo, na SBC 31 & MMA Series 36 priredbi koja nas očekuje 09. jula u Bačkoj Palanci, pored iskusnih i dokazanih imena na svetskoj sceni, nastupiće i mladi perspektivni borci koji žele da u velikom stilu započnu profesionalnu MMA karijeru, i istaknu se na prestižnoj pozornici kao što je event koji nas uskoro očekuje!
Dva borca iz Srbije odmeriće snage u SBC borilištu – Stevan Jarić i Aleksandar Dimitrijević!

Stevan Jarić, mladi borac iz Family Figjt Teama, koji po prvi put radi borbu u profesionalnom MMA, a takodje i prvi put nastupa pod SBC okriljem, uz uspešnu borilačku pozadinu u Luta Livre i rvanju, spreman je da nam pruži vrhunsku predstavu, u nameri da stigne do važne prve profesionalne pobede.
Očekuje ga nešto iskusniji protivnik, koji će dati sve od sebe kako bi u svom šestom profesionalnom nastupu stigao do trećeg profesionalnog trijumfa. Očekuje nas interesantan duel dva mlada borca željna dokazivanja i velikih rezultata na sve popularnijoj MMA sceni, koji ćete, uz još 11 profesionalnih MMA borbi, imati priliku da ispratite 09. jula na Otvorenim terenima JP SRC Tikvara.