Početna » Najave borbi » SBC 31 & MMA Series 36, Luka Lakić vs Ivica Trogrlić
SBC 31 & MMA Series 36, Luka Lakić vs Ivica Trogrlić

SBC 31 & MMA Series 36, Luka Lakić vs Ivica Trogrlić

SBC 31 & MMA Series 36
Middleweight

Luka Lakić vs Ivica Trogrlić

Još jedan veoma zanimljiv MMA duel očekuje nas na SBC 31 & MMA Series 36 priredbi koja se održava 09. jula u Bačkoj Palanci , dva mlada borca, iz Srbije i Hrvatske, odmeriće snage u SBC kavezu – Luka Lakić i Ivica Trogrlić!

Svoj profesionalni debi, Luka Lakić odradiće na prvoj velikoj srpsko-ruskoj manifestaciji koja nas očekuje na otvorenom, u Bačkoj Palanci, svom gradu.
Jako mlad počeo je da se bori za MMA tim Šogun, i MMA je njegov bazičan sport. Uspehe iz izuzetne amaterske karijere želi da prenese i u svoju profesionalnu karijeru. Videćemo da li će u tome uspeti, jer ga u SBC kavezu očekuje opasan protivnik iz Hrvatske, koji takodje po prvi put nastupa pod SBC banerom, Ivica Trogrlić. Ivici će ovo biti drugi profi nastup u karijeri i daće sve od sebe kako bi stigao do prvog trijumfa, i to na ovako velikoj internacionalnoj manifestaciji.
Očekuje nas zanimljiv duel dva mlada borca željna dokazivanja i uspeha, koji će dodatno uveličati sportski događaj koji nas 09. jula očekuje na Otvorenim terenima JP SRC Tikvara u Bačkoj Palanci!