Početna » Najave borbi » SBC 31 & MMA Series 36, Dragutin Jegdić vs Nikica Vujičić
SBC 31 & MMA Series 36, Dragutin Jegdić vs Nikica Vujičić

SBC 31 & MMA Series 36, Dragutin Jegdić vs Nikica Vujičić

SBC 31 & MMA Series 36
Heavyweight

Dragutin Jegdić vs Nikica Vujičić

Na SBC 31 & MMA Series 36 priredbi koja nas očekuje 09. jula u Bačkoj Palanci, pored iskusnih i dokazanih imena na svetskoj sceni, nastupiće i mladi perspektivni borci koji žele da u velikom stilu započnu profesionalnu MMA karijeru, i istaknu se na prestižnoj pozornici kao što je event koji je pred nama!
Dva regionalna borca, iz Srbije i Bosne i Hercegovine, odmeriće snage u SBC borilištu – Dragutin Jegdić i Nikica Vujičić!
Dragutin Jegdić, dugogodišnji član Family Fight Teama iz Novog Sada, pravi atleta verziran u sve aspekte MMA borbe više je nego spreman za svoj profi debi, i očekuje ga težak zadatak. Ispred sebe će imati talentovanog momka iz BiH koji je postigao zavidne rezultate na internacionalnim takmičenjima u rvanju i brazilskoj džiju-džici, i koji će pokušati da uspeh ostvaren kada je o parternoj borbi reč prenese u profesionalni MMA. Očekuje nas odlična borba dva beskompromisna momka gladna dokazivanja na internacionalnoj sceni, na velikoj srpsko-ruskoj priredbi koja nas uskoro očekuje!