Početna » Najave borbi » SBC 28 Revenge, MAIN EVENT, Jurković VS Reljić
SBC 28 Revenge, MAIN EVENT, Jurković VS Reljić

SBC 28 Revenge, MAIN EVENT, Jurković VS Reljić

SBC 28 Revenge
Novi Main Event – sudar dva šampiona!!

Velika promena na SBC 28 Revenge fight cardu – ipak ćemo u glavnoj borbi večeri 19. juna gledati vrhunski okršaj između dva šampiona – Miro Jurković vs Goran “Ghost” Reljić!

Kako se i provlačilo po intervjuima ovih dana ova borba je konstantno bila jedna od prisutnih opcija, i budući da se situacija sa pandemijom tek sitnim koracima smiruje i da nesigurnost mera i otvorenih internacionalnih putovanja još uvek nije stopostotno zagarantovana i predstavlja svojevrsni rizik, a na kraju krajeva dva najkvalitetnija borca na ovim prostorima su ipak poželela da testiraju jedan drugog u SBC Revenge oktagonu, to je duel koji ćemo gledati 19. juna – najbolja borba koju smo imali priliku da vidimo u SBC Revenge borilištu, duel dva šampiona, iz Srbije i Hrvatske – Jurković vs Reljić!

Miro Jurković, šampion u Engleskoj, gde je osvojio pojas Lion FCa, i borac koji je nastupao u Cage Warriors borilištu i iza sebe ima veliku pobedu nad njihovim šampionom Jamesom Webbom – a ipak, najbolje se oseća u SBCu i za najveće dostignuće u dosadašnjoj karijeri smatra SBC šampionski pojas, koji je zasluženo osvojio u sada već jednoj od najboljih evropskih organizacija, i želi da ide stopama boraca i šampiona koji su u skorije vreme iz SBCa direktno stigli medju svetsku elitu – Sekulić, Todorović, Pereira, Luis Rafael Japa, Alex Leko, itd.
UFC zvezde i legende sporta, šampioni velikih organizacija svoju priliku za povratak na vrh traže upravo preko najbolje regionalne promocije SBC Revenge – Maldonado, Ishii, Veličković, Pokrajac, Albini, Falcao…naravno i Goran “Ghost” Reljić!
Za Mira, kao nekog ko želi svetsku karijeru, kao i za Gorana koji je mesto među elitom odavno zaslužio i potvrdio, ova vrhunska borba je najrealnija sportska opcija, i pravi izazov – bivši LFC prvak i aktuelni šampion SBCa protiv bivšeg šampiona BKBa i KSWa, dobro poznatog imena svim ljubiteljima MMA sporta, bivšeg UFC i Rizin borca, jednog od najboljih MMA boraca iz Hrvatske – Gorana Reljića!!
Očekuje nas vrhunski spektakl i istorijski Main Event, uz mnoštvo odličnih duela u kojima će publika u Odžacima, kao i svi ljubitelji MMA sporta uživati 19. juna!
Očekuje nas sportski spektakl za pamćenje!

#mma #sbc #sbc28 #revenge #srbija #odzaci