Početna » Najave borbi » SBC 27 Revenge, Fabio Maldonado vs Pelu “The Nigerian Diamond” Adetola
SBC 27 Revenge, Fabio Maldonado vs Pelu “The Nigerian Diamond” Adetola

SBC 27 Revenge, Fabio Maldonado vs Pelu “The Nigerian Diamond” Adetola

SBC 27 Revenge
Fabio Maldonado vs Pelu “The Nigerian Diamond” Adetola

Kao što je već ranije najavljeno, još jedno svetski poznato MMA ime se odlučilo na nastupe pod Serbian Battle Championship banerom, na više borbi, a u pitanju je svima dobro poznati profesionalac iz Brazila, Fabio Maldonado!
O Maldonadu zaista ne treba trošiti reči – legenda sporta, veoma iskusan i uspešan borac koji je svoje ime izgradio kroz nastupe u profesionalnom boksu gde je imao tridesetak profi nastupa, kao i kroz nastupe u UFCu, Rizinu, Fights Night Global…protiv najvećih svetskih imena kao što su legende sporta Fedor Emeliaenko i Quinton “Rampage Jackson, aktuelni UFC šampion teške kategorije Stipe Miočić, protiv Glovera Teixeire i Nikite Krylova, kao i protiv bivših i sadašnjih SBC šampiona Maiquela Falcaoa i Igora Pokrajca!
Maldonado je istinski veliko pojačanje koje će svoj SBC debi imati 14. marta u Vrbasu, a dočekaće ga opasni borac iz Velike Britanije!
Pelu “The Nigerian Diamond” Adetola, opasni udarač iz Engleske takodje će na velika vrata ući u Serbian Battle Championship, protiv renomiranog profesionalca kao što je Maldonado. Reč je o eksplozivnom udaraču sa velikim iskustvom u kikboksu i mešovitim borilačkim sportovima, koji je izmedju ostalih nastupao na renomiranim engleskim manifestacijama BAMMA i Cage Warriors. Pelu će dati sve od sebe da iskoristi priliku karijere i da stigne do najveće pobede u karijeri nad ovako velikim imenom svetskog MMA sporta!