Početna » Najave borbi » SBC 22 – Rifat Prušević vs Andreo Kolić
SBC 22 – Rifat Prušević vs Andreo Kolić

SBC 22 – Rifat Prušević vs Andreo Kolić

Na vrhunskoj Serbian Battle Championship 22 priredbi u Backoj Palanci očekuje nas mnoštvo vrhunskih MMA borbi! Imamo priliku da vam predstavimo još jedan veoma interesantan meč! Dva mlada borca, iz Srbije i Hrvatske, odmeriće snage u SBC heksagonu – Rifat Prušević, srpski borac iz Novog Pazara, i predstavnik MMA & BJJ kluba Secutor iz Beograda, i Andreo Kolic, borac iz Hrvatske, predstavnik UFK Novi Zagreb!

Mladi predstavnik Secutor kluba iz Beograda, Rifat Prušević, na Serbian Battle Championship 22 priredbi u Palanci po drugi put će nastupiti pod SBC okriljem. Veliki potencijal domaće i regionalne MMA scene iza sebe ima veliki broj borbi u amaterskoj i poluamaterskoj konkurenciji, a u MMA debiju, na SBCu 20, ostvario je impresivnu pobedu prekidom u prvoj rundi, protiv opasnog i znatno iskusnijeg borca, Sladjana Dragišića. Reč je, dakle, o sjajnom mladom borcu koji će veliki uspeh sa amaterskih takmičenja i iz profi debija pokušati da ponovi u drugom nastupu u profesionalnim MMA vodama. Imaće veoma težak zadatak protiv nezgodnog hrvatskog borca, ali će njegov nastup u Backoj Palanci 05. jula biti i velika prilika da na prestižnoj internacionalnoj sceni dodje do jos jedne važne pobede!

Kao što je već rečeno, Rifata će na drugoj strani SBC heksagona čekati talentovani potencijal hrvatske MMA scene, koji po prvi put nastupa pod Serbian Battle Championship banerom, Andreo Kolic. Andreo iza sebe ima iskustvo od pet profesionalnih MMA nastupa, od kojih je u tri uspeo da stigne do pobede. Reč je sigurno o potencijalu regionalne scene koji želi da priliku na velikoj SBC manifestaciji iskoristi u potpunosti, i pokaže sve svoje iskustvo i kvalitet koji neosporno poseduje. U Backoj Palanci će gledati da nastavi pobednički niz i stigne do trece pobede u nizu protiv mladog talentovanog srpskog borca!

Očekuje nas veoma zanimljiv duel dva nadolazeća ratnika željna uspeha i pobeda, koji su spremni da preko SBC heksagona izgrade ime i karijere na sve jačoj regionalnoj i evropskoj MMA sceni – očekujemo pravi rat u kavezu! Pridružite nam se 05. jula u Backoj Palanci i uživajte u sportskoj priredbi SBC 22!

#sbc #sbc22 #serbianbattlechampionship #mma #serbia #srbija #backapalanka
.
www.sbc.rs