Početna » Najave borbi » SBC 22 – Nemanja Prhić vs Mirko Jovanović
SBC 22 – Nemanja Prhić vs Mirko Jovanović

SBC 22 – Nemanja Prhić vs Mirko Jovanović

Još jedna borba dodata je na veoma interesantan internacionalni Serbian Battle Championship fight card u kojem će publika imati priliku da uživa 05. jula u Bačkoj Palanci! Snage će odmeriti dva mlada borca iz Srbije!

Mladi borac iz Bačke Palanke, predstavnik MMA tima Shogun, debitovaće pod SBC okriljem u svom gradu – Nemanja Prhić! Nemanja je rodjen 1996. godine i prvi i bazični sport mu je MMA. U okviru MMA Saveza Srbije je osvojio sve turnire, a amaterski se takmiči već nekoliko godina, tačnije od 2016. godine. Nemanja je prvak Srbije u C klasi, prvak Srbije u A klasi. Prvak je Balkana takodje u A klasi, kao i prvak Medjunarodnog Prvenstva Beograda – Delta city, A klasa, sa skorom 7-2. Dakle, zaista je reč o vrhunskom potencijalu i jedva čekamo njegov debi u SBC heksagonu!

Nemanju će u SBC kavezu dočekati mladi borac iz Karavukova, predstavnik Kikboks kluba Ognjeni Vuk iz Bača, Mirko Jovanović. Jovanović je amaterski prvak Vojvodine u disciplini K1 do 67 kg. Pokušaće da dodje do velike profesionalne MMA pobede, i pokušaće da dodje do nje u Bačkoj Palanci na SBC 22 manifestaciji! Ovaj mladi beskompromisni borac daće sve od sebe da pokuša da pobedom protiv talentovanog mladog borca iz Bačke Palanke istakne svoje ime na domaćoj sceni mešovitih borilačkih sportova, i stigne do prve profi pobede 05. jula!

#sbc #sbc22 #serbianbattlechampionship #mma #serbia #srbija #backapalanka

www.sbc.rs