Početna » Najave borbi » SBC 21 – Revenge! – Zvanična konferencija za štampu i merenje boraca
SBC 21 – Revenge! – Zvanična konferencija za štampu i merenje boraca

SBC 21 – Revenge! – Zvanična konferencija za štampu i merenje boraca

Serbian Battle Championship 21
Zvanična konferencija za štampu i merenje boraca
Skupštinska sala SPC, Odžaci

Uspešno je završeno još jedno zvanično merenje za najveći MMA spektakl u regionu, Serbian Battle Championship 21 – Revenge! Merenje i konferencija za štampu održani su u skupštinskoj sali SPC Odžaci, i ovaj svojevrsni spektakl samo je uvod i delić onoga što nas očekuje kada je sutrašnja manifestacija u pitanju. Borci su nakon izuzetno teških priprema, došli u najboljoj formi i uspešno su odradili zvaničnu proveru dogovorenih težinskih kategorija. Publika i novinari su imali priliku da iz prve ruke dobiju uvid u pripreme i utiske glavnih aktera subotnje priredbe, učesnika Main i Co-Main Eventa, borbi pojas šampiona u lakoj i poluteškoj kategoriji – Stefan Zvijer vs Jackson “Tortora” Loureiro, kao i Igor “The Duke” Pokrajac vs Maiquel “Big Rig” Falcao! Takodje uvid u svoje pripreme i očekivanja dali su nam Slobodan “Limp” Maksimović i Benedito Silva Azevedo!

PRELIMINARY CARD

1. Predrag Bogdanović (77,3 kg) vs Luka Sumić (76,7 kg)
2. Dušan Salkanović (66,5 kg) vs Mirko Jovanović (66,2 kg)
3. Nemanja “Sledgehammer” Kovač (76,9 kg) vs Slavoljub “Mitke” Mitić (77,2 kg)
4. Nebojša Mršić (84,1 kg) vs Gian “Pitbull” Siqueira (84,2 kg)
5. Ognjen “Master” Salatić (71,0 kg) vs Danijel “Vitez” Kokora (70,1 kg)

MAIN CARD

6. Miro Jurković (83,7 kg) vs Manoel Fernandes Neto Jr. (83,4 kg)
7. Slobodan “Limp” Maksimović (70,2 kg) vs Benedito Silva Azevedo (67,6 kg)

Co Main Event – Title Fight – Lightweight -70 kg
8. Jackson “Tortora” Loureiro (69,7 kg) vs Stefan Zvijer (69,5 kg)

Main Event – Title Fight – Light Heavyweight -70 kg
9. Igor “The Duke” Pokrajac (94 kg) vs Maiquel “Big Rig” Falcao (93 kg)

Igor Pokrajac – “Teško se vratiti u borilište i nakon mesec dana neaktivnosti, a ne nakon 3 godine… ali ja sam uvek u treningu, i spreman sam za veliku pobedu i osvajanje SBC šampionskog pojasa, i veliki povratak na svetsku MMA scenu!”

Maiquel Falcao: – “Velika mi je čast što ću nastupiti na SBCu, na ovakvoj manifestaciji koja ima izuzetan renome, i što ću raditi protiv vrhunskog borca kao što je Igor. Očekujte rat i moju pobedu prekidom!”

Stefan Zvijer: “Zahvaljujem se organizatorima na pozivu i ovakvoj prilici, pogotovo što je u pitanju borba za šampionski pojas. Na meni je da opravdam priliku i pokažem koliko vredim u subotu!”

Jackson Tortora: “Svestan sam da ispred sebe imam odličnog protivnika, ali ja sam uvek u treningu, jer znam da svi žele moj pojas. Spremite se za veliku bitku i još jednu moju pobedu!”

Slobodan “Limp” Maksimovic – “Hvala organizatorima. Iako su već dva protivnika otkazala učešće, ja sam spreman i ne dozvoljavam da me to poremeti. Spreman sam za borbu protiv bilo kog protivnika, i spreman sam za veliku pobedu!”

Benedito Silva Azevedo: “Nemam nameru nikog da impresioniram rečima, ali spreman sam da “pojedem”” svog protivnika. Boriću se kao lav, i spreman sam da dominiram iako se borim u višoj težinskoj kategoriji!”

Učesnici glavne borbe večeri, Igor i Maiquel, su zvanično izmereni ranije, zbog medijskih obaveza. Igor je imao jedan kilogram viška na vagi, medjutim u pitanju su zaista velika svetska MMA imena i profesionalci, i u saradnji sa obe strane došlo se do rešenja. Borba za pojas i dalje je na snazi, i SBC ce 4. maja dobiti novog šampiona poluteške kategorije, s tim što će Igor Pokrajac u borbu uči sa poenom zaostatka.

Očekuje nas vrhunski spektakl!

Pored njih imaćemo priliku da uživamo u jos 6 vrhunskih borbi u kojima će nastupiti najbolji svetski i regionalni MMA borci. Ne propustite sutrašnji spektakl SBC 21 – Revenge! u SPC Odžaci od 20:00 časova!