Početna » Novosti » SBC 18 / Nemanja “Sledgehammer” Kovač vs Jhonny “Lenhador” Carlos
SBC 18 / Nemanja “Sledgehammer” Kovač vs Jhonny “Lenhador” Carlos

SBC 18 / Nemanja “Sledgehammer” Kovač vs Jhonny “Lenhador” Carlos

Glavna borba večeri i još jedan internacionalni duel na vrhunskom nivou rezervisan je za publiku na otvorenim terenima JP SRC Tikvara 06. jula, na velikoj Serbian Battle Championship 18 borilačkoj sportskoj manifestaciji!

Iako je prvobitno dogovoreni Main Event izmedju dva sjajna borca, Vladimira “File” Filipovića i Mateja Batinića, nažalost otkazan usled povrede Filipovića, organizatori su se potrudili i za glavnu borbu večeri obezbedili fenomenalan duel izmedju srpskog borca, aktuelnog SBC šampiona u lakoj kategoriji, koji će ovog puta nastupati u višoj kategoriji, Nemanje “Sledgehammer” Kovača i još jednog sjajnog borca iz Brazila, Jhonnyja “Lenhadora” Carlosa!

Renomirani borac iz Brazila, Jhonny “Lenhador” Carlos, član velikog Master Kombat tima iz Brazila, sa osam odradjenih profesionalnih nastupa u dosadašnjoj MMA karijeri, pokušaće da stigne do najveće pobede u karijeri i svog 7. profesionalnog trijumfa, u svom prvom nastupu pod Serbian Battle Championship okriljem. Jhonny, višestruki šampion u organizacijama u Latinskoj Americi, spreman je da pruži vrhunsku predstavu publici u Bačkoj Palanci, i dodatno istakne svoje ime na internacionalnoj MMA sceni. Suprotstaviće mu se jedan od najboljih mladih boraca iz Srbije, miljenik domaće publike, u pokušaju da ostvari svoju osmu MMA pobedu u profesionalnoj karijeri, Nemanja “Sledgehammer” Kovač! Prvak Balkana u sandi koji je proglašen za najboljeg takmičara na tom prvenstvu, osvajač najsjajnijih odličja za kadete u džudou i rvanju, i takodje prvak naše zemlje u K1, ful kontaktu i disciplini low kick, kao i aktuelni SBC šampion u lakoj kategoriji, imaće priliku da u važnoj borbi, pred prepunim tribinama u Bačkoj Palanci, ostvari još jednu jako bitnu pobedu i otvori sebi vrata za najveće uspehe na internacionalnoj MMA sceni!

Publika će u Bačkoj Palanci 06. jula imati priliku da prisustvuje vrhunskom okršaju, glavnoj borbi večeri SBCa 18, u kojoj ćemo uzivati u duelu dva sjajna borca iz Srbije i Brazila!