Početna » Najave borbi » Novi zamenski protivnik za Slobodana Maksimovića na SBC 21 – Revenge! – Benedita “Bena Canela de Pedra” da Silva Azeveda!
Novi zamenski protivnik za Slobodana Maksimovića na SBC 21 – Revenge! – Benedita “Bena Canela de Pedra” da Silva Azeveda!

Novi zamenski protivnik za Slobodana Maksimovića na SBC 21 – Revenge! – Benedita “Bena Canela de Pedra” da Silva Azeveda!

Promena na SBC 21 – Revenge! Fight Card-u, Slobodan “Limp” Maksimović dobio novog zamenskog protivnika – Benedita “Bena Canela de Pedra” da Silva Azeveda!

Nažalost, problemi sa povredama i otkazima u zadnji tren problemi su sa kojima se susreću najveće svetske MMA promocije, pa ni SBC nije izuzetak.
Drugi najavljeni protivnik za Slobodana “Limpa” Maksimovića, Max “Magnum” Lima, u poslednji čas je otkazao nastup na istorijskom SBC spektaklu koji se 04. maja održava u Odžacima. Nažalost, kao što je objavljeno ranije, i prvobitno zakazani protivnik za Maksimovića, Fernando “Sagati” Aparecido, zbog porodicne nesreće otkazao je borbu na SBCu, a sada je i njegova zamena učinila isto. Medjutim, budući da je ovo dugo isčekivani debi jednog od najboljih domaćih boraca u Serbian Battle Championship organizaciji, organizatori su učinili sve što je u njihovoj moći kako bi našli rešenje i obezbedili Slobodanu dugo pripremani nastup na najjačoj SBC priredbi do sada.
Naime, doći će do male promene na fight cardu – opasni brazilski borac Benedito Da Silva Azevedo, zakazan kao protivnik Dušana Salkanovića, rešio je da prihvati izazov i “uskoči” u borbu na Main Cardu protiv beskompromisnog srpskog borca! Naravno, hvala i Dušanu Salkanoviću koji je prihvatio ovu promenu i koji će odraditi borbu sa drugim protivnikom. Zaista, veliku zahvalnost dugujemo Beneditu koji je iako već dokazan kao profesionalac i šampion, još jednom pokazao o kakvom je ratniku zaista reč, i prihvatio borbu u višoj težinskoj kategoriji, protiv ovako kvalitetnog borca kao što je Slobodan.
Slobodanu Maksimoviću zahvaljujemo što je otvoren za svaku opciju i prihvata zamenskog protivnika u poslednji čas. A publika koja će pratiti SBC 21 – Revenge! neočekivano dobija još jedan fantastican srpsko-brazilski duel!

Očekuje nas vrhunski spektakl!

Nabavite svoje ulaznice na vreme i budite deo istorijskog MMA spektakla 04. maja u Odžacima, na SBC 21 – Revenge! Karte možete poručiti online preko www.gigstix.com