Početna » Najave borbi » Novi protivnik za Uverića na SBC 25 – Revenge! Adrian Radovanović
Novi protivnik za Uverića na SBC 25 – Revenge! Adrian Radovanović

Novi protivnik za Uverića na SBC 25 – Revenge! Adrian Radovanović

Nemanja Uverić ima novog protivnika na SBC 25 – Revenge! Subotički okršaj u srcu Novog Sada

Nažalost, otkazi su sastavni deo MMA sporta, i nešto što se konstantno dešava, tako nas ni ovog puta nisu zaobišli manji problemi te vrste…prvobitno najvaljen protivnik za Nemanju Uverića, Jean Felipe Prestes dos Santos, bio je primoran da otkaže nastup 07. decembra, a mi mu želimo što skoriji povratak u borilište!
Ipak, mi ćemo imati priliku da gledamo verovatno mnogo zanimljiviji okršaj u SBC heksagonu u Novom Sadu! Naime, pravi subotički duel, možemo slobodno reći za onoga ko pretenduje da predvodi SBC ivent u Subotici naredne godine, održaće se izmedju Nemanje Uverića i Adriana Radovanovića! Očekuje nas pravi vatromet!
O Nemanji Uveriću znamo sve, kao jednom od poznatijih boraca u zemlji o regionu koji je uvek spreman na beskompromisnu borbu i udaračke razmene!
Na drugoj strani borilišta Nemanju će čekati protivnik koji je rodjen i živi u Subotici, i koji će konačno ostvariti dugogodišnju želju da nastupi na velikoj internacionalnoj SBC manifestaciji! Reč je o borcu koji je u borilačkom sportu jako dugo i više od svega želi da nastupi na SBCu, Adrian Radovanović!
Adrian se priprema pod vođstvom glavnog trenera i poznatog srpskog MMA borca Dragana Bakule u Ultimate Fitness centru. Adrian će imati priliku da se u SBC heksagonu domogne velike pobede protiv iskusnog i dokazanog protivnika, i sugradjanina na prvom mestu, Nemanje Uverića!