Početna » Novosti » Novi protivnik za Ugura Ozkaplana na SBC 19 – Edis Bešić
Novi protivnik za Ugura Ozkaplana na SBC 19 – Edis Bešić

Novi protivnik za Ugura Ozkaplana na SBC 19 – Edis Bešić

Manje promene na fight cardu su izgleda neizbežne, i to je nešto sa čime se suočavaju i najveće svetske MMA organizacije.
Nažalost, zbog povrede, iskusni brazilski borac Willian Hoffmann neće moći da nastupi 01. decembra u Novom Sadu, na najvećem SBCu do sada! Kao i uvek, organizatori su se potrudili da nadju adekvatnu zamenu. Svega nekoliko dana pred sam dodgadjaj borbu je prihvatio beskompromisni borac iz Bosne i Hercegovine, Edis Bešić, hvala mu na tome. Takodje se zahvaljujemo i Uguru sto je prihvatio zamenu takodje par dana pre same manifestacije sa totalno drugim tipom borca. Reč je o pravim ratnicima, a borba u subotu će to samo potvrditi!
Iako Edis ne poseduje iskustvo prethodno najavljenog protivnika iz Brazila, reč je o veoma opasnom udaraču koji konstantno pokušava da borbu privede kraju, i verujemo kako stilski ova borba pruža zanimljiviji okršaj dva borca na sredini SBC heksagona nego prethodna. Neporaženi nemački prospekt, Ozkaplan, imace težak zadatak protiv neustrašivog ratnika iz Bosne, a mi ćemo imati priliku da uživamo u još jednom atraktivnom internacionalnom MMA okršaju!
Očekuje nas pravi rat u kavezu!

Nabavite svoje ulaznice na vreme i ispratite uživo istorijski SBC 19 – Revenge! u Velikoj dvorani SPENSa u Novom Sadu 01. decembra!