Početna » Novosti » Novi protivnik za Nebojšu Mršića na SBC 18 – Vojislav Janićijević!
Novi protivnik za Nebojšu Mršića na SBC 18 – Vojislav Janićijević!

Novi protivnik za Nebojšu Mršića na SBC 18 – Vojislav Janićijević!

Zbog problema sa vizom, borac iz Nemačke, Saeed “Shirazi” Younesi, nažalost, neće nastupiti na SBC 18 u Bačkoj Palanci. Kao zamena, borbu je prihvatio beskompromisni borac iz Sremske Mitrovice, Vojislav “Voja” Janićijević!

U svakom slučaju, očekuje nas još jedan fenomenalan dvoboj na velikoj SBC 18 priredbi koja se održava u Bačkoj Palanci 06. jula! Snage će odmeriti mladi borac iz Bačke Palanke, Nebojša Mršić, i gost iz Sremske Mitrovice, Vojislav Janićijević!

Nebojša Mršić predstavlja MMA Tim “Shogun” iz Bačke Palanke. Ovaj mladi borac rodjen 1995. godine, izuzetno uspešan u takmičarskim borilačkim sportovima, pokušaće da izgradi ime i karijeru u profesionalnom MMA takodje, po drugi put će imati priliku da to učini na vrhunskoj medjunarodnoj pozornici – Serbian Battle Championship. Nebojša je juniorski prvak Vojvodine u kikboksu, kao i višestruki prvak u japanskoj džiju-džici. Osvajač je mnogobrojnih medalja u sandi, a u amaterskom MMA je imao priliku da se takmiči u većini kategorija – prvak Srbije u C klasi, viceprvak prvenstva Beograda, kao i viceprvak Fight Games-a. U profi borbama je nastupao tri puta, ali će prvu veliku priliku i pobedu gledati da iskoristi i ostvari 06. jula u Bačkoj Palanci!

Na drugoj strani SBC heksagona Nebojšu će čekati opasni borac, Voja Janićijević! Janićijević je predstavnik Theogenes MMA Fighting Team-a. Vojislav će po prvi put nastupiti na jednoj SBC priredbi i gledaće da pruži beskompromisnu borbu i stigne do velike pobede na ovoj velikoj internacionalnoj MMA pozornici! Ovaj beskompromisni borac će do svoje treće profesionalne MMA pobede probati da stigne u borbi protiv veoma motivisanog mladog domaćina, i tako istakne svoje ime na domaćoj i regionalnoj MMA sceni. Očekuje nas pravi rat u kavezu, izmedju dva borca željna pobeda i uspeha u profesionalnim MMA vodama! Očekuje nas vrhunski spektakl!