Početna » Najave borbi » Nemanja “Sledgehammer“ Kovač vs Tomislav Radman
Nemanja “Sledgehammer“ Kovač vs Tomislav Radman

Nemanja “Sledgehammer“ Kovač vs Tomislav Radman

Polako se približavamo kompletnoj listi MMA borbi zakazanih za Serbian Battle Championship 12 u Somboru, 18. februara! Još jedan borac iz Sombora imaće priliku da pred domaćom publikom kroči u borilište, ostavi srce u kavezu, i pokuša da stigne do još jednog velikog profesionalnog trijumfa. Član Family Fight Teama, Nemanja “Sledgehammer“ Kovač, još jednom će imati priliku da pred svojim sugradjanima nastupi u SBC heksagonu i daće sve od sebe da nastavi pobednički niz i ostvari treću uzastopnu MMA pobedu. Protivnik će mu biti gost iz Hrvatske, koji po drugi put nastupa pod okriljem SBC organizacije, u svom drugom profesionalnom meču, Tomislav Radman. Tomislav predstavlja UFK Novi Zagreb i brat je jednog od najboljih hrvatskih MMA velteraša, Ante Radmana, koji je ranije nastupao na SBC priredbi u borbi za šampionski pojas u kategoriji do 77kg.
Kada je reč o Nemanji Kovaču, vrhunske rezultate koje je ostvarivao u drugim borilačkim sportovima pokušaće da ponovi i prestigne u MMA kavezu, što njegova više nego uspešna profi karijera već pokazuje. Nemanja je bio prvak Srbije u sandi, treći na državnom prvenstvu za kadete u džudou, prvak Srbije za kadete u rvanju, i treći u Srbiji u kategoriji juniora u rvanju. Takodje je bio prvak Srbije u B klasi u K1, ful kontaktu i disciplini low kick. Imao je i jednu borbu po amaterskim MMA pravilima u kojoj je impresivno slavio nokautom kolenom, i dve pobede po profesionalnim MMA pravilima koje je takodje impresivno priveo kraju!
Gost iz Zagreba, Tomislav Radman, je velika nada hrvatskog i regionalnog MMA sporta. Poseduje iskustvo u amaterskom MMA gde je bio izuzetno uspešan, i takodje je uspeo da upiše profesionalnu MMA pobedu. Spreman je da ostavi srce u SBC kavezu i publici u Somboru priredi izvanredan nastup, i tako stigne do druge profesionalne MMA pobede. Očekuje nas izuzetno zanimljiv okršaj!

Nabavite svoje karte na vreme i pridružite nam se na najvećem MMA spektaklu u regionu – Serbian Battle Championship 12!