Početna » Najave borbi » Nemanja Kovač vs Emir Delkić
Nemanja Kovač vs Emir Delkić

Nemanja Kovač vs Emir Delkić

Predstavljamo vam još jedan zanimljiv par koji će ukrstiti rukavice na SBC 11 priredbi 5. novembra u Novom Sadu. Sastaće se Nemanja Kovač iz Srbije i Emir Delkić iz Bosne i Hercegovine.

Nemanja Kovač je izuzetno talentovan mladi borac koji će pokušati da se domaćoj MMA publici u Novom Sadu predstavi u najboljem svetlu u svom drugom MMA meču. Vrhunske rezultate koje je ostvarivao u drugim borilačkim sportovima pokušaće da ponovi i prestigne u MMA kavezu. Nemanja je bio prvak Srbije u sandi, treći na državnom prvenstvu za kadete u džudou, prvak Srbije za kadete u rvanju, i treći u Srbiji u kategoriji juniora u rvanju. Takodje je bio prvak Srbije u B klasi u K1, ful kontaktu i disciplini low kick. Ima jednu borbu po amaterskim MMA pravilima u kojoj je impresivno slavio nokautom kolenom, i jednu pobedu po profesionalnim MMA pravilima koju je takodje impresivno priveo kraju. Daće sve od sebe da na SBC 11 stigne do druge profesionalne pobede!

Nemanja će se boriti protiv gosta iz Bosne i Hercegovine, mladog momka koji nam stiže iz Prijedora i predstavlja KBK Gong, Emir Delkić. Emiru će ovo biti prva profesionalna MMA borba i pokušaće da iskoristi priliku da pred prepunom halom u Novom Sadu stigne do svoje prve MMA pobede protiv mladog i perspektivnog borca iz Sombora. Delkić ima veliku priliku da na internacionalnoj SBC pozornici ostvari veliki trijumf i istakne svoje ime na domaćoj i regionalnoj sceni. Očekuje nas fantastična borba!

Obezbedite svoje karte na vreme i budite deo istorijskog borilačkog spektakla!