Početna » Najave borbi » Milan Šuda Stjepanović vs Tomislav Radman
Milan Šuda Stjepanović vs Tomislav Radman

Milan Šuda Stjepanović vs Tomislav Radman

Još jedna borba dodata je na već impresivnu listu mečeva velike Serbian Battle Championship 11 priredbe! U ovoj izuzetno atraktivnoj borbi suočiće se Milan Stjepanović Šuda iz Srbije i Tomislav Radman iz Hrvatske!

Milan Stjepanović Šuda dolazi iz Novog Sada i ovo će biti njegov prvi profesionalni meč po MMA pravilima. Miljenik domaće publike, beskompromisni borac sa velikim iskustvom u boksu, spreman je da u svom MMA debiju ostavi srce u heksagonu i stigne do prve MMA pobede.
Stjepanović je juniorski i kadetski prvak države u boksu, i imao je preko 80 mečeva. Boksovao je za Cement iz Beočina i novosadsku Vojvodinu. Čeka ga težak zadatak, ali nošen podrškom publike na domaćem terenu, i željom da istakne svoje ime na sve jačoj srpskoj MMA sceni, Milan će dati sve od sebe da pobedi u ovom izuzetno zanimljivom okršaju, obraduje navijače u sportskoj dvorani SPENS-a, i pruži im nezaboravnu borbu u ovoj sportskoj večeri za pamćenje!

Protivnik će mu biti gost iz Hrvatske, koji takodje debituje u SBC heksagonu i profesionalnim MMA vodama, Tomislav Radman. Tomislav predstavlja UFK Novi Zagreb i brat je jednog od najboljih hrvatskih MMA velteraša, Ante Radmana, koji je ranije nastupao na SBC priredbi u borbi za šampionski pojas u kategoriji do 77kg. Tomislav je velika nada hrvatskog i regionalnog MMA sporta. Poseduje iskustvo u amaterskom MMA gde je bio izuzetno uspešan i spreman je da ostavi srce u SBC kavezu i publici u Novom Sadu priredi izvanredan nastup, stigne do prve profesionalne MMA pobede i tako poželi Milanu Stjepanoviću Šudi dobrodošlicu u svet profesionalnih MMA borbi. Očekuje nas izuzetno zanimljiv okršaj!

Nabavite svoje karte na vreme i pridružite nam se na najvećem MMA spektaklu u regionu – Serbian Battle Championship 11!