Početna » Najave borbi » Leo Zulić vs Emir Delkić
Leo Zulić vs Emir Delkić

Leo Zulić vs Emir Delkić

Očekuje nas još jedna velika internacionalna MMA priredba pod okriljem najbolje regionalne organizacije Serbian Battle Championship! Dvanaesti SBC turnir održaće se 18. februara u Somboru, u Gradskoj hali Mostonga. Ovo je drugi put da se ovakav MMA spektakl organizuje u sportskom gradu kakav je Sombor, i organizatori će gledati da u svakom aspektu nadmaše vrhunski dogadjaj u kojem je domaća publika imala prilike da uživa prošlog puta! Izuzetno kvalitetan internacionalni fight card dovoljno govori o onome što nas 18. februara očekuje na SBC 12!

Stari poznanik domaće i evropske MMA publike, koji po treći put nastupa na velikoj sceni Serbian Battle Championshipa, nemački borac hrvatskog porekla – Leo Zulić, imaće priliku da još jednom zablista u SBC heksagonu, ovog puta protiv borca iz Bosne i Hercegovine, mladog momka koji nam stiže iz Prijedora i predstavlja KBK Gong, Emira Delkića. Leo Zulić živi i trenira u Nemačkoj, u University of Fighting klubu iz Dizeldorfa, i jedna od najvećih nada ovog čuvenog tima i nemačkog MMA. Pravi ratnik, sa velikim iskustvom i uspesima u borilačkim sportovima, pokušaće da stigne do sedme pobede u profi MMA karijeri.

Sa druge strane, Emiru Delkiću će ovo biti druga profesionalna MMA borba i pokušaće da iskoristi priliku da pred prepunom halom Mostonga u Somboru stigne do svoje prve velike profesionalne pobede. Delkić ima priliku da na internacionalnoj SBC pozornici ostvari veliki trijumf nad znatno iskusnijim protivnikom i tako istakne svoje ime na domaćoj i regionalnoj borilačkoj sceni!

Očekuje nas fantastična borba! Obezbedite svoje karte na vreme i budite deo ovog velikog borilačkog spektakla!