Početna » Najave borbi » DAMIR “DADO” MIHAJLOVIĆ vs. ANTON RADMAN, MAIN EVENT
DAMIR “DADO” MIHAJLOVIĆ vs. ANTON RADMAN, MAIN EVENT

DAMIR “DADO” MIHAJLOVIĆ vs. ANTON RADMAN, MAIN EVENT

Malo koji meč je mogao da se sklopi i da sa punim pravom bude glavna borba večeri toliko jakom fight cardu kao što je ovaj na SBC 5. A kada je reč o borbi za titulu SBC prvaka u velter kategoriji, govorimo o zaista vrhunskom glavnom događaju večeri: Main event – Serbian Battle Championship Welterweight Title Fight – Damir “Dado” Mihajlović vs Anton Radman!!!

Dvorana SPC Odžaci će 9. maja ugostiti vrhunske borce i pružiti mečeve za pamćenje, a glavni meč večeri, borba za šampionski pojas, će sa punim pravom biti kruna fantastičnog eventa.

Damir Mihajlović, borac koji nikada nije zaustavljen u MMA ringu/kavezu, čovek koji se sa pravom smatra pionirom MMA i Luta Livre sporta u Srbiji, će se pod reflektorima suočiti sa jednim od najboljih boraca iz naše regije, pravim finišerom – Antonom Radmanom. Anto je takođe veoma poznat svim borilačkim fanovima u regionu. Istinski ratnik iz Hrvatske, sa 16 profesionalnih mečeva iza sebe, ubeležio je 12 pobeda, od kojih je 11 postigao prekidom – 10 prisiljavanjem protivnika na predaju (submission), i jednu tehničkim nokautom (TKO). Slobodno možemo reći da je Radmanov impresivni rezime završnica u ringovima širom Evrope dovoljan nagoveštaj kvalitetne borbe koju ćemo imati priliku da gledamo 9. maja u Odžacima.

Naravno, pod banerom SBC-a, Antona će dočekati najbolje rangirani srpski velteraš, Damir “Dado” Mihajlović. “Dado” ulazi na borilište sa namerom da nastavi svoj pobednički niz i ostvari 14 pobedu u svojoj karijeri. Dado je u karijeri imao priliku da se susretne sa 4 UFC borca, a jedini način na koji je porazen bio je sudijskom odlukom, od boraca iz svoje kategorije, ali i od boraca koji se bore za jednu i dve kategorije iznad njegove. Pored boraca najviše svetske klase sa kojima je ulazio u ring/kavez, Mihajlovic je imao priliku da trenira u najjačim svetskim akademijama, sa najvećim majstorima borilačkih veština današnjice – crni pojas u Luta Livre dobio je u Brazilu, trenirao je u Carlson Gracie Jiu-Jitsu Team-u, čuvenom RFT-u, Team-u Nogueira, De la Riva akademiji, In Fight jiu jitsu, u Brazilu je bio 6 puta, a takodje je proveo šest meseci u najvećem holandskom timu Golden Glory. Dado je spreman da domaćoj publici u Odžacima pruži nezaboravan spektakl i okiti se titulom SBC prvaka.

Ovaj spektakularni sudar dva vrhunska borca iz Srbije i Hrvatske će biti meč koji ni jedan istinski fan borilačkih sportova neće hteti da propusti.

Obavezno obezbedite svoju kartu na vreme i dođite da propratimo borbu Damira “Dade” Mihajlovića i Antona Radmana!

Prodaja karata online: GIGSTIX.COM