Početna » Najave borbi » Bojan Mihajlović vs Muhamed Mahmić MAIN EVENT SBC 7
Bojan Mihajlović vs Muhamed Mahmić  MAIN EVENT SBC 7

Bojan Mihajlović vs Muhamed Mahmić MAIN EVENT SBC 7

Pred nama je glavna borba večeri velike internacionalne SBC 7 priredbe koja će se održati u Novom Sadu, u Maloj dvorani novosadskog SPENSa. U ovoj izuzetno zanimljivoj borbi rukavice će ukrstiti najbolji srpski teškaš Bojan Mihajlović i gost iz Bosne i Hercegovine, Muhamed Mahmić.

U glavnoj borbi na SBC 7 će, kao što smo napomenuli, nastupiti najbolji srpski borac u teškoj kategoriji, Bojan Mihajlović, koji je spreman da publici pruži još jednu nezaboravnu predstavu i beskompromisnu borbu u Serbian Battle Championship heksagonu. Trenutno se nalazi na pragu desete godine koju će dočekati uzastopno bez poraza. Luta Livre crni pojas i pionir MMA sporta u Srbiji će imati veliku priliku da stigne do svoje desete uzastopne pobede pred prepunom Malom dvoranom SPENSa u Novom Sadu.

Naspram Mihajlovića će se naći izuzetno spreman i opasan protivnik koji nam stiže iz Bosne I Hercegovine, Muhamed Mahmić. Beskompromisni BIH borac, sa višegodišnjim iskustvom u kikboksu i MMA, prvi put nastupa na jednoj od SBC priredbi, i daće sve od sebe da se publici u našoj zemlji predstavi u najboljem svetlu i pokuša da stigne do velike pobede u svojoj MMA karijeri.

Očekuje nas vrhunski MMA spektakl. Obezbedite svoje mesto u sportskoj dvorani novosadskog Spensa na vreme!