Početna » Najave borbi » Bivši “Bellator” šampion, “UFC” i “PFL” borac Will Brooks nastupa u Novom Sadu!
Bivši “Bellator” šampion, “UFC” i “PFL” borac Will Brooks nastupa u Novom Sadu!

Bivši “Bellator” šampion, “UFC” i “PFL” borac Will Brooks nastupa u Novom Sadu!

Novi protivnik za Predraga Bogdanovića na “Titan FC 82 & SBC 47 Revenge”

Nažalost, učešće brazilskog borca Michela Prazeresa otkazano je sa zajedničke “Titan FC” i “SBC Revenge” manifestacije, iz pomalo sumnjivih i ne sasvim objašnjenih razloga, i budući da se ne dešava prvi put, rezultiraće time da brazilski borac više neće moći da nastupa pod “SBC Revenge” banerom i da će pojas prvaka koji je bio u njegovom vlasništvu ostati upražnjen za nove izazivače.
Ekspresno je pronađena još bolja zamena, u svakom smislu, u vidu renomiranog američkog šampiona, Willa Brooksa, koji u jednom momentu u karijeri bio rangiran kao četvrti borac lake kategorije na planeti!

Dva puta je savladao bivšeg “Bellator” prvaka i “UFC” zvezdu Michaela Chandlera i okitio se titulom šampiona, a pobeđivao je i Marcina Helda, Rossa Pearsona, Drew Dobera…Takođe je nastupao za najjače svetske MMA organizacije “UFC” i “PFL”.

Brooks ima trenutni niz od pet uzastopnih pobeda, i prvorangiran je na američkim Tapology listama (United States, US Midwest, US Southeast, South Carolina, Indiana).

Ovog puta boriće se protiv neporaženog srpskog borca Predraga Bogdanovića i predstavljaće još teži ispit za mladog novosadskog borca.

Amerikanac će pokušati da stigne do dvadeset i šestog profi trijumfa u glavnoj borbi koja će predstavljati srpsko-američki šampionski duel svetske klase, koji će predvoditi američko-srpski događaj 02. juna u Velikoj hali novosadskog SPENSa!

Pred nama je zaista istorijski spektakl, a gorenavedena promena dodatno je podigla nivo fenomenalne internacionalne manifestacije koja nas očekuje, i učinila stvari još zanimljivijim!

Ovaj vrhunski spektakl imaćete priliku da ekskluzivno ispratite i na @ufcfightpass platformi!

————————————-

PRODAJA KARATA za TITAN 82 & SBC 47 REVENGE
je u GIGSTIX prodajnoj mreži širom 🇷🇸 Srbije!

🎫 👉🏼 CENA KARTE u PRETPRODAJI je 800 dinara
🎫 👉🏼 CENA KARTE na DAN TURNIRA je 1,000 dinara

https://new.gigstix.com/prodajna-mesta/

#sbcrevenge #sbc47revenge #revenge #sbc47 #titanfc #titanfc82 #ufcfightpass #mma #serbia