Početna » Novosti » SBC 13 – SERBIAN BATTLE CHAMPIONSHIP 13, 22.04.2017. HALA SPC ODŽACI
SBC 13 – SERBIAN BATTLE CHAMPIONSHIP 13, 22.04.2017. HALA SPC ODŽACI

SBC 13 – SERBIAN BATTLE CHAMPIONSHIP 13, 22.04.2017. HALA SPC ODŽACI

Već godinama Serbian Battle Championship – SBC publici u Srbiji i regionu pruža priliku da uživa u vrhunskim MMA priredbama u organizaciji Family Fight Team-a.
Do današnjeg dana organizovano je 12 velikih borilačkih sportskih manifestacija, nešto što MMA publika u našoj zemlji nije imala prilike da vidi pre osnivanja SBC-a. Prepune tribune i vrhunski nastupi boraca, propraćeni impresivnim pirotehničkim i vizuelnim efektima, ostvarili su cilj – postavljanje novih granica kada je u pitanju organizovanje MMA priredbi u Srbiji i regionu, i približavanje jednog od najbrže rastućih svetskih sportova što većem broju ljudi u Srbiji.

Serbian Battle Championship svakim narednim spektaklom namerava da podigne organizaciju turnira po pravilima mešovitih borilačkih sportova na još viši nivo, i nakon veoma uspešnih manifestacija u Novom Sadu, Odžacima, Kaću, Somboru i Bačkoj Palanci, Family Fight Team je pripremio novi, trinaesti, spektakl za ljubitelje mešovitih borilačkih sportova u našoj zemlji – Serbian Battle Championship 13, koji će se održati u Odžacima 22. aprila 2017. godine.

Fantastičan spisak borbi obećava nam još jednu sportsku predstavu dostojnu najvećih evropskih i svetskih MMA priredbi, a činjenica da je SBC postao priznati put ka najvećim svetskim MMA organizacijama nije nam dala da očekujemo ništa manje od toga. Najbolji borci sveta, Evrope i regiona kročice u borilačku arenu u Odžacima i domaćoj publici pružiti istorijski spektakl!

Najavljena je glavna borba večeri za SBC pojas šampiona u srednjoj kategoriji, do 84 kg! Očekuje nas fantastično sportsko veče – pored najboljih boraca iz zemlje i regiona, učešće boraca iz Brazila, Čilea, Čečenije i Česke dovoljno govori o kvalitetu fight carda koji nas uskoro očekuje!