Početna » Najave borbi » Ognjen Ledjanac vs Nenad Bogdanović
Ognjen Ledjanac vs Nenad Bogdanović

Ognjen Ledjanac vs Nenad Bogdanović

Predstavljamo Vam još jednu izuzetno atraktivnu borbu koja će se odigrati na SBC 7 priredbi u Novom Sadu, 29. novembra. U kategoriji do 66 kg u heksagonu će se naći Ognjen Ledjanac i Nenad Bogdanović.

Član Family Fight Team-a i jedan od najboljih džudista svoje generacije, Ognjen Ledjanac, nastupiće po drugi put u profesionalnim MMA vodama nastupom na sedmom SBC dogadjaju, u Novom Sadu. Petostruki džudo državni prvak, osvajač trećeg mesta na prvenstvu Balkana i istaknuti učesnik velikih domaćih i inostranih takmičenja, izmedju ostalog i na Olimpijskim igrama mladih, gledaće da svoj pedigre dokaže u MMA heksagonu i stigne do svoje druge MMA pobede u karijeri. Ovaj mladi beskompromisni borac iz Novog Sada daće sve od sebe da pruži vrhunsku borbu i pokaže da je spreman da istakne svoje ime na domaćoj MMA sceni.

Na drugom kraju heksagona će ga dočekati Nenad Bogdanović, veliki potencijal domaćeg MMA. Realnim aikidoom se bavio punih 10 godina i nosilac je majstorskog zvanja crni pojas prvi dan, potom je počeo sa treniranjem BJJ-a, da bi se poslednjih godinu dana opredelio za MMA. Na SBC 7 će pokušati da ubeleži svoju prvu pobedu u svom profesionalnom MMA debiju. Spreman je da pruži beskompromisnu borbu i učini drugu MMA borbu Ognjena Ledjnaca što težom. Videćemo da li će u tome uspeti!

Biće ovo vrhunski MMA dvoboj izmedju dva mlada borca! Osigurajte svoje karte na vreme!