Početna » Najave borbi » Aleksandar “Joker” Ilić vs Dobrai Mihaly
Aleksandar “Joker” Ilić vs Dobrai Mihaly

Aleksandar “Joker” Ilić vs Dobrai Mihaly

Pred nama je još jedna izuzetno zanimljiva borba velike internacionalne SBC 7 priredbe u Novom Sadu. Rukavice će ukrstiti Aleksandar “Joker” Ilić iz Srbije i Dobrai Mihaly iz Madjarske.

Prvobitno dogovoreni protivnik Aleksandra “Joker-a” Ilića, Dawid Defort, bio je prisiljen da otkaže učešće na ovoj velikoj SBC priredbi u Novom Sadu. Dawida ce 29. novembra zameniti Dobrai Mihaly iz Madjarske.

Iskusni domaći borac, veoma poznat ljubiteljima srpske MMA scene, Aleksandar “Joker” Ilić je izuzetno opasan protivnik za svakog borca sa kojim se susretne na sredini borilišta. SBC publici se predstavio nastupom na SBC 5 u Odžacima. Dolazi iz Beograda i svakim novim nastupom gleda da potvrdi svoj kvalitet i istakne svoje ime medju novim snagama srpske MMA scene. Srpski amaterski MMA prvak, Aleksandar“Joker” Ilić, će u Novom Sadu po drugi put nastupiti na jednom od SBC dogadjaja, u potrazi za svojom petom pobedom u karijeri.

Naspram Aleksandra “Joker-a” Ilića, kao sto smo već istakli, stajaće beskompromisni borac iz Madjarske Dobrai Mihaly. Dobrai prvi put nastupa na SBC-u, i daće sve od sebe da se publici u našoj zemlji predstavi u najboljem svetlu i stigne do svoje treće MMA pobede. Pobeda u Novom Sadu predstavljala bi veliki uspeh i izuzetan podsticaj za njegovu karijeru, ali to će biti veliki izazov.

Očekuje nas vrhunski MMA spektakl i pravi rat u kavezu. Obezbedite svoje mesto u dvorani novosadskog SPENSa i uživajte uz ovaj i mnoge druge izvanredne mečeve.