Početna » Najave borbi » SBC 17 – Zvanična konferencija za štampu i merenje boraca
SBC 17 – Zvanična konferencija za štampu i merenje boraca

SBC 17 – Zvanična konferencija za štampu i merenje boraca

Serbian Battle Championship 17

Uspešno je završeno još jedno zvanično merenje za najveći MMA spektakl u regionu, Serbian Battle Championship 17. Merenje i konferencija za štampu održani su u skupštinskoj sali SPC Odžaci, i ovaj svojevrsni spektakl samo je uvod i delić onoga što nas očekuje kada je sutrašnja manifestacija u pitanju. Borci su nakon izuzetno teških priprema, došli u najboljoj formi i uspešno su odradili zvaničnu proveru dogovorenih težinskih kategorija. Publika i novinari su imali priliku da iz prve ruke dobiju uvid u pripreme i utiske glavnih aktera subotnje priredbe, učesnika Co-Main i Main Eventa, Michela “Demolidora” Pereire, Laertea “Midnight” Silve, Milana Bodonjija, kao i američkog borca Jaya Silve!

Jay Silva: “Ovo mi je prvi put da nastupam u Srbiji, zahvaljujem se SBCu na pozivu. Imao sam priliku da proučim neke borbe svog protivnika, mislim da je izuzetno čvrst i očekujem tvrdu borbu! Verujem da ću na kraju biti pobednik!”

Milan Bodonji: “Imao sam mali peh sa promenama protivnika, ali to ne utiče na mene, spreman sam kao i uvek, i očekujem pobedu i šansu da se domognem SBC pojasa u poluteskoj kategoriji. Zahvaljujem se borcu iz Bugarske koji je prihvatio borbu u tako kratkom vremenskom roku. Očekujte pravi rat sutra uveče!”

Laerte Midnight: “Moj protivnik je šampion, drži pojas, i ja sam došao da ga pobedim! Borio sam se puno puta u svojoj karijeri, osvajao tri šampionska pojasa u različitim organizacijama, i spreman sam da pobedim i Michela, njegov pojas će biti moj!“

Michel Pereira: “Očekujem šou! Spreman sam da napravim pravi šou! Pojas je moj, radujem se što imam priliku da se opet borim u Srbiji i branim titulu, očekujte moju novu pobedu!”

1. Bojan “Hellboy” Vojnović (92,5 kg) vs TBA *(___ kg)
2. Nebojša Mršić (84,5 kg) vs Sergio “Kreator” Souza (84,5 kg)
3. Dušan Salkanović (66,0 kg) vs Jonathas “Monstro” Cavalcanti (66,1 kg)

CO-MAIN EVENT -84kg – Middleweight Title Fight
4. Milan Bodonji (93,5 kg) vs Kaloyan Kolev ( * kg)

5. Ognjen “Master” Salatić (70,2 kg) vs George Emanuel (69,8 kg)
6. Jay “The Spyda Killa” Silva (100,5 kg) vs Zsolt Balla (106,7 kg)
7. Djordje Marković (77,3 kg) vs Lincoln Henrique (77,5 kg)

MAIN EVENT -70kg – Lightweight Title Fight
8. Michel “Demolidor” Pereira (77,6 kg) vs Laerte “Midnight” Costa E Silva (77,0 kg)

Očekuje nas vrhunski spektakl!

Glavna borba večeri, za pojas SBC šampiona u velter kategoriji – Michel “Demolidor” Pereira vs Laerte “Midnight” Costa E Silva, Co-main event, borba izmedju Milana Bodonjija i neporaženog borca iz Bugarske, Kaloyana Koleva.

Pored njih imaćemo priliku da uživamo u još 6 vrhunskih borbi u kojima će nastupiti najbolji svetski i regionalni MMA borci. Ne propustite sutrašnji spektakl SBC 17 u SPC Odžaci od 19:30 časova!

U ponedeljak 30. aprila, u 22:00h snimak velike internacionalne MMA manifestacije Serbian Battle Championship 17 biće ekskluzivno prikazan u vrhunskom kvalitetu na najboljoj domaćoj sportskoj televiziji, Arena sport 2!