Početna » Najave borbi » SBC 32 Revenge STEFAN SEKULIĆ vs CARLO “NEO” PRATER
SBC 32 Revenge STEFAN SEKULIĆ vs CARLO “NEO” PRATER

SBC 32 Revenge STEFAN SEKULIĆ vs CARLO “NEO” PRATER

SBC 32 Revenge
STEFAN SEKULIĆ vs CARLO “NEO” PRATER

SBC Revenge vraća se 24. jula, velikom internacionalnom priredbom u Bačkom Petrovcu!
SBC 32 Revenge doneće nam Main Event najviše svetske klase – dva UFC borca srešće se u SBC Revenge oktagonu – Stefan Sekulić iz Srbije vs Carlo “Neo” Prater iz Brazila!

Nažalost, zbog spleta svima poznatih okolnosti srpski borac Stefan Sekulić nije više deo aktuelnog UFC rostera – iako je nesumnjivo oštećen nepravednom sudijskom odlukom protiv Dwighta Granta na UFCu 261 u Džeksonvilu, i iako UFC komentatori i većina prisutnih u dvorani, 90% portala i navijača drži da je to bila čista pobeda srpskog borca, stvari su takve kakve jesu, i Stefan će svoj povratak među svetsku elitu morati da traži ovakvim pobedama, protiv svetski renomiranih protivnika, jer mu je obećano da je to jedini put za skori povratak u UFC!
Stefan Sekulić je pravi ratnik koji nikada u karijeri nije išao linijom manjeg otpora, otvoren je za sve opcije u regionu i šire, i u velter i u srednjoj kategoriji, nikog neće odbiti, jer ima jasno zacrtan cilj – da se vrati tamo gde mu je i mesto, što je i pokazao nastupom na Floridi nakon čak dve i po godine pauze, kvalitet koji neosporno ima i koji želi da potvrdi među najboljima. Loša sreća ga i dalje prati, ali to je izgleda njegov put – i on je uveren da će svojim radom i zalaganjem uspešno preći sve prepreke i u velikom stilu ponovo u kratkom roku stići nazad do legendarnog Oktagona!

Na drugoj strani kaveza čekaće ga dokazano ime svetskog MMA sporta, čovek sa impresivnom brojkom od čak 55 profesionalnih borbi u dosadašnjoj karijeri, Carlo “Neo” Prater! Prater je pored UFCa nastupao za velike MMA organizacije i borio se i pobeđivao protiv renomiranih boraca kao što su Erick Silva, Carlos Condit, Melvin Guillard, itd. Reč je o iskusnom i kvalitetnom borcu koji uvek ide na pobedu, koji poseduje ogromno iskustvo, i nastupom na SBC 32 Revenge manifestaciji pokušaće da stigne do trideset i petog profesionalnog trijumfa u bogatoj karijeri, protiv opasnog protivnika, svetske klase.
Očekuje nas fenomenalna borba, dostojna najvećih svetskih pozornica!

#sbc #sbc32 #revenge #sbcrevenge #serbianbattlechampionship #mma #serbia #srbija #backipetrovac

www.sbc.rs