Početna » Najave borbi » SBC 22 – Miro Jurković vs Nenad Avramović
SBC 22 – Miro Jurković vs Nenad Avramović

SBC 22 – Miro Jurković vs Nenad Avramović

U još jednom fantastičnom duelu na velikom internacionalnom MMA spektaklu SBC 22, snage će odmeriti domaći borac iz Sombora, predstavnik Family Fight Teama, Miro Jurković i njegov protivnik iz Beograda, predstavnik Secutor akademije, Nenad “Electro Nino” Avramović!

Miro Jurković je Somborac koji će nakon fantastičnog nastupa na SBCu 20 i ekspresne pobede tehničkim nokautom u prvoj rundi, te nastupa protiv opasnog neporaženog Brazilca na SBC 21 – Revenge! manifestaciji ponovo kročiti na najprestižniju MMA pozornicu u regionu, SBC heksagon. Miro je borac sa velikim iskustvom u rvanju i amaterskom MMA, koji je nakon godina provedenih u Londonu, i nastupa u tamošnjim MMA promocijama, izmedju ostalog i za prestižni Cage Warriors, uspeo da do sada izgradi zavidan profesionalni MMA skor, i čak da upiše pobedu nad aktuelnim Cage Warriors šampionom, Jamesom Webbom. Miro će dati sve od sebe da i pred publikom u Palanci odradi jos jedan vrhunski meč i stigne do sedme profesionalne MMA pobede, i još jednom potvrdi svoj kvalitet jednog od najvećih evropskih MMA potencijala!

Njegov protivnik, kao što smo već najavili, biće Nenad Avramović koji dolazi iz Beograda i predstavlja poznatu BJJ i MMA Secutor akademiju. Uz SBC šampiona srednje kategorije i jednog od najboljih domaćih boraca, Duška Todorovića, kao i mladog i talentovanog Rifata Pruševića, Nenad je još jedan član ove renomirane akademije koji traži priznanje i uspeh na velikoj internacionalnoj SBC sceni. Reč je o veoma iskusnom borcu, sa 12 profesionalnih MMA nastupa u dosadašnjoj karijeri, vrhunskom atleti koji će u svom Serbian Battle Championship debiju u Bačkoj Palanci tražiti svoju osmu profesionalnu pobedu protiv opasnog borca iz Sombora. Neće imati nimalo lak zadatak!

Očekuje nas zanimljiva i neizvesna borba izmedju dva iskusna i dokazana domaća borca, koji će svojim nastupima dodatno doprineti celokupnom kvalitetu SBC 22 manifestacije! Očekuje nas vrhunski sportski spektakl 05. jula!

#sbc #sbc22 #serbianbattlechampionship #mma #serbia #srbija #backapalanka
.
www.sbc.rs