Početna » Novosti » SBC 18 / Ognjen Dimić vs Mirko Jovanović
SBC 18 / Ognjen Dimić vs Mirko Jovanović

SBC 18 / Ognjen Dimić vs Mirko Jovanović

Na vrhunskoj Serbian Battle Championship 18 priredbi u Bačkoj Palanci očekuje nas mnoštvo vrhunskih MMA borbi! Imamo priliku da vam predstavimo veoma interesantan meč koji će se održati na otvorenim terenima JP SRC Tikvara 06. jula! Dva mlada borca iz Srbije odmeriće snage u SBC heksagonu – mladi borac iz Sombora, Ognjen Dimić, i Mirko Jovanović, iz Karavukova!

Mladi borac iz Sombora, Ognjen Dimić, drugi put nastupa pod okriljem Serbian Battle Championship organizacije i potrudiće se da stigne do svoje druge profesionalne MMA pobede pred publikom u Bačkoj Palanci. Ognjen je juniorski prvak Srbije u sandi, juniorski vicesampion u K1, low kick i ful-kontaktu. Takodje je prvak Vojvodine u sve tri discipline. Zauzeo je peto mesto na prvenstvu Evrope za juniore u K1, i drugo mesto u Srbiji za seniore u “B” klasi, iako je jos uvek bio junior. Uspeh koji je imao u udaračkim borilačkim sportovima, Ognjen je spreman da prenese u svoje profesionalne MMA nastupe, i da pobedom na SBC 18 nastavi pobednički niz i uspešnu MMA karijeru!

Ognjena će u SBC kavezu dočekati mladi borac iz Karavukova, predstavnik Kikboks kluba Ognjeni Vuk iz Bača, Mirko Jovanović. Jovanović je amateraki prvak Vojvodine u disciplini K1 do 67 kg. Još uvek čeka svoju prvu veliku profesionalnu MMA pobedu, i pokušaće da dodje do nje na otvorenim terenima JP SRC Tikvara na SBCu 18! Mladi beskompromisni borac daće sve od sebe da pobedom protiv Ognjena Dimića istakne svoje ime na domaćoj sceni mešovitih borilačkih sportova, i stigne do prve profi pobede!

Očekuje nas zanimljiv okršaj dva mlada borca željna dokazivanja i uspeha! Ne propustite vrhunski borilački SBC 18 spektakl u Bačkoj Palanci 06. jula!