Početna » Najave borbi » Milan Bodonji vs Wesley Martins Garcia de Almeida “Mosquito”
Milan Bodonji vs Wesley Martins Garcia de Almeida “Mosquito”

Milan Bodonji vs Wesley Martins Garcia de Almeida “Mosquito”

Publika u Somboru imaće privilegiju da uživa u još jednom vrhunskom internacionalnom duelu izmedju srpskog borca iz Bačke Palanke i gostujućeg borca iz Brazila. U SBC heksagonu snage će odmeriti Milan Bodonji i Wesley Martins Garcia de Almeida “Mosquito”!

Mladi borac iz Bačke Palanke, Milan Bodonji, predstavljace MMA tim “Shogun”. Drugi put nastupa pod okriljem Serbian Battle Championship organizacije i potrudiće se da stigne do svoje druge profesionalne MMA pobede pred publikom u Somboru. Milan je višestruki šampion Srbije u tradicionalnoj sportskoj jiu-jitsi, i prvak Srbije i Balkana, kao i vicešampion evropskog kupa u sandi. Takodje je osvajač MMA prvenstva države u C i A klasi. Uspeh u borilačkim sportovima i amaterskom MMA, Milan je spreman da prenese u svoje profesionalne nastupe, i da pobedom na SBC 16 ostvari drugu profesionalnu pobedu I nastavi pobednički niz! Na drugom kraju SBC heksagona Milana će čekati znatno iskusniji borac iz Brazila, predstavnik Game Fighta i Paraná Vale Tudo, Wesley Martins Garcia de Almeida “Mosquito”. Sa odradjenih 14 profesionalnih nastupa, I ostvarenih 8 pobeda, Wesley Martins će biti pravi veliki ispit za mladog borca iz Srbije. Gost iz Brazila, u svom prvom profesionalnom nastuu gledaće da pruži vrhunsku predstavu I upiše veoma važan, deveti trijumf u MMA karijeri. Očekuje nas veoma zanimljiva I neizvesna borba!

Nabavite svoje ulaznice na vreme i pridružite nam se u prepunoj Gradskoj hali Mostonga u Somboru na Serbian Battle Chamionshipu 16 i pružite odršku najboljim domaćim i stranim MMA borcima! Predstoji nam vrhunska MMA manifestacija! Prodaja karata je na blagajni hale MOSTONGA u Somboru!