Početna » Novosti » Novi protivnik za Nebojšu Mršića na SBC 18– Vojislav Janićijević!
Novi protivnik za Nebojšu Mršića na SBC 18– Vojislav Janićijević!

Novi protivnik za Nebojšu Mršića na SBC 18– Vojislav Janićijević!

Zbog problema sa vizom, borac iz Nemačke, Saeed “Shirazi” Younesi, nažalost, neće nastupiti na SBC 18 u Bačkoj Palanci. Kao zamena, borbu je prihvatio beskompromisni borac iz Sremske Mitrovice, Vojislav “Voja” Janićijević!

U svakom slučaju, očekuje nas još jedan fenomenalan dvoboj na velikoj SBC 18 priredbi koja se održava u Bačkoj Palanci 06. jula! Snage će odmeriti mladi borac iz Bačke Palanke, Nebojša Mršić, i gost iz Sremske Mitrovice, Vojislav Janićijević!

Nebojša Mršić predstavlja MMA Tim “Shogun” iz Bačke Palanke. Ovaj mladi borac rodjen 1995. godine, izuzetno uspešan u takmičarskim borilačkim sportovima, pokušaće da izgradi ime i karijeru u profesionalnom MMA takodje, po drugi put će imati priliku da to učini na vrhunskoj medjunarodnoj pozornici – Serbian Battle Championship. Nebojša je juniorski prvak Vojvodine u kikboksu, kao i višestruki prvak u japanskoj džiju-džici. Osvajač je mnogobrojnih medalja u sandi, a u amaterskom MMA je imao priliku da se takmiči u većini kategorija – prvak Srbije u C klasi, viceprvak prvenstva Beograda, kao i viceprvak Fight Games-a. U profi borbama je nastupao tri puta, ali će prvu veliku priliku i pobedu gledati da iskoristi i ostvari 06. jula u Bačkoj Palanci!

Na drugoj strani SBC heksagona Nebojšu će čekati opasni borac, Voja Janićijević! Janićijević je predstavnik Theogenes MMA Fighting Team-a. Vojislav će po prvi put nastupiti na jednoj SBC priredbi i gledaće da pruži beskompromisnu borbu i stigne do velike pobede na ovoj velikoj internacionalnoj MMA pozornici! Ovaj beskompromisni borac će do svoje treće profesionalne MMA pobede probati da stigne u borbi protiv veoma motivisanog mladog domaćina, i tako istakne svoje ime na domaćoj i regionalnoj MMA sceni. Očekuje nas pravi rat u kavezu, izmedju dva borca željna pobeda i uspeha u profesionalnim MMA vodama! Očekuje nas vrhunski spektakl!