Početna » Najave borbi » Dragan Marić vs Marinko Zarubica
Dragan Marić vs Marinko Zarubica

Dragan Marić vs Marinko Zarubica

Pred nama je još jedna izuzetno zanimljiva borba Serbian Battle Championship 11 fight carda koji će ljubitelji MMA imati priliku da isprate 05. novembra u Novom Sadu. Rukavice će ukrstiti Dragan Marić iz Srbije i Marinko Zarubica iz Crne Gore!

Još jedan domaći borac iz Novog Sada imaće priliku da debituje u Serbian Battle Championship heksagonu i u profesionalnim MMA vodama. Predstavljamo Vam Dragana Marića, mladog borca koji dolazi iz čuvenog čečenskog Bisayev Muay Thai Gym-a, a na SBC 11 nastupa pod okriljem novosadskog Free Fighters Gym-a. Ovaj MMA debitant, koji u mešovitim borilačkim sportovima trenira dve godine, spreman je da svoj prvi profesionalni MMA nastup kruniše velikom pobedom pred novosadskom publikom. Beskompromisni mladi borac daće sve od sebe da publici u prepunoj Maloj dvorani SPENS-a pruži veče za pamćenje i ostavi srce u kavezu. Čeka ga težak zadatak jer ima izuzetno kvalitetnog protivnika, ali ujedno ima i veliku priliku da svojim nastupom istakne svoje ime pred ljubiteljima srpskog i regionalnog MMA sporta!

Draganu Mariću suprotstaviće se gost koji nam stiže iz Crne Gore, Marinko Zarubica. Podgoričanin Zarubica, kome su džudo i rvanje bazični borilački sportovi, uz treninge greplinga i klasične džiu-džice, kao i ostalih aspekata MMA borbe, u karijeri je odradio dve semi pro borbe i u obe slavio prekidom, završnicama trianglom i gušenjem. Takodje je imao priliku da odradi i tri profesionalne MMA borbe, medju kojima i borbu za pojas u kategoriji do 66 kg i ostvario je impresivnu pobedu klasičnim nokautom nakon svega 25 sekundi borbe. Marinko će po drugi put nastupiti na SBC-u i gledaće da publici pruži pravi spektakl i stigne do nove profesionalne pobede! Videćemo da li će uspeti u tome!

Očekuje nas vrhunski MMA spektakl u Novom Sadu 05. novembra! Obezbedite svoje mesto u Maloj dvorani SPENS-a na vreme!